Primarul Dan Drăgulin a vizitat principalele şantiere de lucru deschise în Călăraşi

Please enter banners and links.

Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, însoţit de directorul tehnic Marian Gheorghe,  a vizitat marţi, 2 septembrie, principalele şantiere de lucru deschise în reşedinţa de judeţ pentru a vedea stadiul lucrărilor şi dacă acesta corespunde graficului pe care primăria îl are din partea constructorului. Astfel, au fost vizitate şantierele de lucru ce vizează amenajarea esplanadei din faţa Primăriei municipiului Călăraşi, asfaltarea străzii I.L. Caragiale, refacerea parcărilor de pe Prelungirea Bucureşti, amenajarea treptelor de la intrarea în Sala Polivalentă din Parcul Dumbrava şi gradena cu 388 de locuri care se construieşte în faţa scenei din acelaşi parc menţionat.

În ceea ce priveşte esplanada din faţa primăriei, primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, a stat de vorbă cu reprezentanţii Băncii Comerciale Române, aflată în vecinătatea obiectivului menţionat pentru a primi confirmarea că instituţia bancară se va îngriji de refacerea treptelor de la intrare, din punct de vedere estetic şi nu numai.

Pe strada I.L. Caragiale a fost vizitată, în primul rând, zona unde constructorul a întâmpinat o problemă, în sensul depistării unei conducte de apă avariate. Primarul Daniel Ştefan Drăgulin a stat de vorbă cu dirigintele de şantier pentru a-i fi confirmat faptul că deficienţele apărute nu au ţinut de modul în care s-a desfăşurat lucrarea de asfaltare. Operatorul de apă EcoAqua va interveni pentru remedierea deficienţei apărute, iar carosabilul va fi refăcut. În afara acestei situaţii, primarul Daniel Ştefan Drăgulin a cerut constructorului ca în cel mai scurt timp să fie realizate racordurile cu străzile Independenţei, Bucureşti şi Griviţa.

Cele două şantiere de lucru din Parcul Dumbrava vizitate marţi, 2 septembrie, amenajarea treptelor de la intrarea în Sala Polivalentă şi construcţia gradenei cu 388 de locuri, dar şi refacerea parcărilor de pe Prelungirea Bucureşti sunt în graficul înaintat de constructorii respectivi.

Mai trebuie menţionat faptul că edilul municipiului Călăraşi a mai făcut o vizită şi în Piaţa Orizont, ocazie cu care a putut constata faptul că pavimentul prezintă urme serioase de murdărie în zona comercială, fapt pentru care a dispus, încă o dată, ca administratorii societăţilor respective să fie somaţi pentru a spăla pavelele, în caz contrar urmând a fi sancţionaţi prin amendă.

Biroul de presă


There is no ads to display, Please add some