Poliţia locală, în acţiune!

Please enter banners and links.

În cursul săptămânii trecute, Poliția Locală a acționat pe toată raza municipiului Călărași în patrule mixte alături de lucrători ai Poliției Municipiului Călărași în vederea menținerii liniștii și ordinii publice, mai ales în ceea ce privește desfășurarea nunților desfășurate în rândul comunității de romi.
Astfel, alături de reprezentanți ai Serviciului Public Piețe Oboare și inspectorii Corpului de Control al Primăriei, au participat în bazarul BIG, la acțiunea de verificare documentelor legale deținute de comercianți, a documenteler de proveniență ale mărfurilor industriale comercializate de către agenții economici din Bazar. Nu în ultimul rând, s-a acționat pentru prevenirea furturilor din buzunare în zonele aglomerate din oraș.
Activitatea zilnică include verificarea stării mobilierului stradal și semnalarea eventualelor lipsuri constatate, precum și integritatea zonelor verzi și parcurilor.
2440 lei însumează amenzile aplicate de Poliția Locală pentru contravențiile constatate: deținerea unui chioșc fast-food amplasat fără autorizație, consumul de băuturi alcoolice, nerespectarea normelor privind păstrarea curățeniei, contravenții privind regimul animalelor de companie, circulația unui vehicul de tonaj greu pe traseu nealocat, lipsa căștii de protecție și a echipamentului cu elemente reflectorizante pentru circulația cu mopedul.


There is no ads to display, Please add some