Planul de Integritate al Consiliului Judeţean Călăraşi privind implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie

Please enter banners and links.

În baza prevederilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Consiliul Judeţean Călăraşi aduce la cunoştinţă publică, astăzi, 07.08.2019, anunţul de intenţie referitor la elaborarea şi aprobarea Planului de Integritate al Consiliului Judeţean Călăraşi privind implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie (S.N.A.) pentru perioada 2016 – 2020.

Documentul mai sus-menţionat poate fi consultat la sediul instituţiei, la Direcţia de Dezvoltare Regională şi Realţii Externe a Consiliului Judeţean Călăraşi şi pe site-ul http://www.calarasi.ro/

la secţiunea „Transparenţă decizională”.

Cei interesaţi pot prezenta, în scris şi în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunţului de intenţie, propuneri, sugestii şi opinii cu caracter de recomandare, la Consiliul Judeţean Călăraşi, pe adresa de e-mail a doamnei Dorina Drăghici dorina.draghici@calarasi.ro , membru în Comisia pentru elaborarea Planului de Integritate al Consiliului Judeţean Călăraşi, comisie constituită prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi nr. 314 din 11.04.2019.


There is no ads to display, Please add some

About The Author