PIESA ”ANIMALE” – O NOUĂ REPREZENTAȚIE LA CĂLĂRAȘI

Please enter banners and links.

După trei reprezentații pe scena ”Barbu Știrbei” Călărași și una la București – Sala ”Ion Băieșu” – Teatrul Dramaturgilor Români, piesa ”ANIMALE” a Trupei de Teatru ”Aurel Elefterescu” a Centrului  Județean de Cultură și Creație Călărași, revine  în fața publicului  călărășean.

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită la piesa ”ANIMALE” ce va avea loc miercuri, 5 decembrie 2018, începând cu ora 18 :00, încheind astfel seria de spectacole teatrale din acest an.

Spectacolul ”ANIMALE” al Trupei de teatru ”Aurel Elefterescu” se înscrie în Calendarul de proiecte și programe – ”PROMOVARE PRIN SPECTACOL” – al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Se spune că omul modern e un animal sensibil, fragil, cu slabe șanse de supraviețure într-un mediu sălbatic. Și dacă asta ar fi o minciună? Dacă nu specia umană e sensibilă, ci sălbăticia? Pregătiți-vă să descoperiți o poveste în care nevoia de a comunica, de a lega o relație reală cu cineva, ne determină să fim bestia pe care nu o vedem niciodată în oglindă.

Veți face cunoștință cu adevăratul om modern: inventatorul ipocriziei, capabil să demonstreze cruzime cu un grad ridicat de subtilitate.

Animale – un spectacol în care se pun la indoială șansele de supraviețuire ale omului modern într-un mediu civilizat.

”Iubesc spectacolele în două personaje! Cred că am un soft spot pentru astfel de proiecte; periodic re-descopăr în mine nevoia de a reveni și de a lucra în acest mod. E sensibil. De această dată, am avut bucuria să fac echipă cu fostul meu student de la PedArte, actorul și profesorul Ștefan Nițu. Ceea ce a ieșit puteți vedea la Teatrul "Aurel Elefterescu" din Călărași”, a scris pe blogul său actorul și regizorul Alex Vlad.

Distribuția: Lari – Alex Vlad; Dorian – Ștefan Nițu.

 


There is no ads to display, Please add some