Persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă şi angajatorii sunt aşteptaţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Decebal Mihalache 10:12 am - 2 aprilie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă şi angajatorii sunt aşteptaţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

– în 19 aprilie 2013

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi angajatorii care doresc să recruteze personal pentru locurile de muncă disponibile, sunt aşteptaţi vineri, 19 aprilie 2013, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.
Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 9.00, atât la sediul Agenţiei Locale din Călăraşi, str. 13 Decembrie nr.12, cât şi la sediul Agenţiei Locale Olteniţa, str. Argeşului nr.111.
Bursa locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, constituie una dintre cele mai importante activităţi implementate de AJOFM Călăraşi.
Prin organizarea acestui eveniment, se oferă o nouă şansă persoanelor neocupate pentru a-şi găsi un loc de muncă şi, totodată, agenţii economici sunt sprijiniţi în încadrarea personalului de care au nevoie.
Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călăraşi, cât mai curând posibil, personal, prin fax: 0242-331693 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro, oferta de locuri de muncă vacante. Persoană de contact : Donciu Simona

 

Comentariile sunt inchise.