Omer, mister, mai jucăm și noi ceva?

Please enter banners and links.

mare 2AHC Dunărea a ajuns la trei înfrângeri consecutive și s-a dus pe locul 10 în clasament!

Orice rezultat prost este pus în cârca antrenorului. El este primul om care se află cu bagajele făcute de când vine la o echipă. Nu știm dacă este cazul nostru, deocamdată al lui Aihan Omer, selecționerul echipei Naționale și antrenorul Dunării. AHC-ul a mai pierdut un meci. al 3-lea consecutiv. De această dată la Ploiești. Un meci slab pentru echipa locală care la pauză era condusă cu 16-6.

 

Încă o dată suntem nevoiți să reflectăm acele transferuri slabe făcute de Dunărea în perioada de vară. Nu știm cine a avut „mână liberă„ să-i aducă pe acei „mercenari„ dar un lucru este cert. Pe banii noștrii, ai călărășenilor, echipa își cam bate joc. Este inadmisibil! Unde sunt acele rezultate? Acele emoții trăite de suporterii călărășeni la meciurile echipei de handbal în sala Polivalentă? Și… bineînțeles, unde sunt banii?

 

De ce Hoinaru joacă la Ploiești? Ce caută un călărășean care a crescut la Triumf, la Ploiești, la fel ca și alți jucători călărășeni care joacă la alte echipe din țară și nu au avut loc la Călărași? Ieșirea necontrolată a președintelui, Ion Dumitru a costat și costă în continuare. Ca președinte trebui să-ți „speli rufele în familie„ nu să ieși cu acuze la adresa staff-ului și a echipei. În fine, echipa e în cădere liberă și asta se vede în momentul de față.

 

Aș vrea să intru puțin și în mediul politic. Cât s-a implicat la echipă, primarul Dan Drăgulin a știut cum să vorbească (virgulă) cu handbaliștii și la victorie dar mai ales la eșec. Se vede treaba, că acum, când Ion Dumitru este mâna dreaptă a boss-ului Răducu Filipescu, echipa merge din ce în ce mai prost. Credem că acum este momentul ca Filipescu să intervină și să facă ceva pentru ca echipa să-și revină. Asta pentru că „omul lui de bază„ a stricat atmosfera la acest club. 

 

Rezultate, etapa a10-a

Steaua 27:22 CS Reșița

CSM Ploiești 31:24 AHC Dunărea Călărași

CSM Focșani 25:29 HC Vaslui

CH CSU Poli 31:28 ACS TG. JIU

Potaisa Turda 27:23 HC Odorhei

Miercuri, 21 octombrie: 

CSM București – Dinamo

HCM Minaur- CSU Danubius Galați

 

Etapa a 11-a, 22 octombrie:

HC Reșița – Poli

ACS TG. JIU – CSM Ploiești

24 octombrie:

HC Vaslui – AHC Potaisa Turda

Dinamo – Steaua

25 octombrie:

HC Odorhei – CSM București

CSU Danubius – CSM Focșani

11 noiembrie:

Dunărea Călărași – Minaur Baia Mare


There is no ads to display, Please add some