Nicolae Dragu dezaprobă atitudinea consilierilor USL

Please enter banners and links.

Domnul Primar al municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, doreşte să îi informeze pe cetăţeni cu privire la desfăşurarea şedintei extraordinare de îndată a Consiliului Local al municipiului din data de 07.03.2012 în care a fost consemnat un moment istoric pentru oraşul Călăraşi.
A fost aprobată Hotărârea de Consiliul Local privind acordul de principiu pentru construirea PODULUI PESTE FLUVIUL DUNĂREA ÎN DREPTUL LOCALITĂŢILOR CĂLĂRAŞI, JUDEŢUL CĂLĂRAŞI ŞI OSTROV, JUDEŢUL CONSTANŢA ŞI A TERMINALULUI DE TRANSCONTAINERE la kilometrul 374+500 – 375+500.
În urma acestui acord se poate aduce finanţarea şi constructorul pentru realizarea de lucrări foarte importante pentru comunitatea noastră, cu impact major asupra vieţii economico-sociale a zonei.
Valoarea estimată a investiţiei se ridică la 750 milioane euro şi va fi suportată integral din fonduri private. Se vor crea peste 4600 locuri de muncă în timpul construcţiei sale şi 2500 de locuri de muncă la final, când se va da în exploatare.
Vreau să mulţumesc pe această cale, Consilierilor locali DR. CARMEN FILIMON, DR. ALEXANDRA CÂRA, ING. ADRIANA BRÂNZĂ, ART. VASILE DUMITRACHE, ING. NICOLAE CUŢĂR, ING. PICU ŞIŞMAN, ING. STAN NEDELCU, ING. PAUL SIMION, ING. MIRCEA DRĂGULIN, DR. CRISTIAN GIURCĂ, ING. VASILE ŢĂRANU, ING. VALENTIN BUCIOVEANU care au înţeles să acţioneze în interesul cetăţenilor şi au votat pentru acest proiect de hotărâre ce va determina investiţii semnificative pentru oraş.

Reafirm încă odată că aceşti oameni merită în continuare girul cetăţenilor pentru a conduce destinele municipiului Călăraşi în următoarea perioadă.
De asemenea dezaprob atitudinea vehementă şi de campanie electorală a domnului consilier local Dumbravă Virgil care nu numai că nu a votat pentru călărăşeni, ci a şi jignit-o prin cuvintele adresate pe doamna preşedinte de şedinţă Dr Carmen Filimon, prin acest gest descalificând atât persoana domniei sale cât şi echipa din care face parte în faţa călărăşenilor la viitoarele alegerile locale.
Alături de domnia sa, consilerii locali Georgică Vieru Burlescu (a votat împotrivă), Jilăveanu-Ciulinaru Denisa Carmen (s-a abţinut), Constantin Croitoru (s-a abţinut), Ion Ştefan, Meseşeanu Răzvan, Luca Mariana (nu au participat la şedinţă), şi domnul Dan Drăgulin care îi „însoţeşte” permanent pe aceştia la şedinţele de Consiliu Local, trădează în continuare interesele cetăţenilor municipiului Călăraşi prin votul cărora au ajuns pe scaunele de consilier local, ei fiind mânaţi doar de interese personale şi de partid.
Aşadar prin construcţia acestui POD PESTE DUNĂRE, aici la Călăraşi municipiul nostru va cunoaşte o dezvoltare fără precedent în următorii ani.

Nicolae Dragu
Primarul Municipiului Călăraşi
 


There is no ads to display, Please add some