Mihăiță Beștea : „Haideți să sprijinim talentul și imaginația copiilor noștri”

Please enter banners and links.

„Așa cum facem în fiecare an, vă invit luna aceasta la a III-a ediție a Concursului de Creație organizat alături de colegii mei din PSD Oltenița. Ne propunem să aducem un strop de magie în viețile celor mici și să le oferim șansa să-și exprime creativitatea și să împărtășească gândurile și dorințele lor către Moș Crăciun.

Concursul este deschis copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, care sunt invitați să redacteze o scrisoare cât mai creativă către Moșul. Înscrierea la concurs se face prin postarea creațiilor copiilor pe pagina de Facebook a PSD Oltenita sau aducându-le direct la sediul nostru.

Dăm startul concursului astăzi, 7 decembrie, și ținem deschise înscrierile până pe 17 decembrie 2023!

Premiile sunt generoase, iar fiecare participant are șansa de a câștiga în funcție de numărul de aprecieri primite de creația sa. Iată lista premiilor:

– Premiul I: Voucher Flanco în valoare de 500 lei

– Premiul II: Voucher Flanco în valoare de 300 lei

– Premiul III: Voucher Flanco în valoare de 200 lei

– 3 Mențiuni: Voucher Flanco în valoare de 150 lei fiecare

Pe lângă aceste premii, juriul va acorda și un premiu special pentru creativitate, exprimare artistică și originalitate în valoare de 500 lei.

Jurizarea creațiilor se va desfășura pe data de 18 decembrie 2023, iar festivitatea de premiere va avea loc la sediul PSD Oltenița pe data de 19 decembrie 2023.

Haideți să sprijinim talentul și imaginația copiilor noștri, să le fim alături și să îi încurajăm ca imaginația lor să prindă aripi!”-vicepreședintele consiliului județean, Mihăiță Beștea.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author