Mihăiță Beștea : „Am nevoie de parteneri, am nevoie de dumneavoastră pentru a mă valida în calitate de candidat al Partidului Social-Democrat”

Please enter banners and links.

”Dragi prieteni,

Simt, precum mulți cetățeni ai orașului nostru, că Oltenița are nevoie de o schimbare. Acum este momentul să ne unim si să devenim o comunitate puternică, ce are un scop comun: Oltenița!

Am nevoie de parteneri, am nevoie de dumneavoastră pentru a mă valida în calitate de candidat al Partidului Social-Democrat.

Fiecare semnătură, fiecare gest de sprijin contează în drumul nostru către o Olteniță mai puternică și mai prosperă. Haideți să fim parte din reconstrucția orașului nostru împreună.

Vă invit să veniți la sediul PSD Oltenița, să semnați lista de susținători și să ne cunoaștem mai bine.

Programul sediului este flexibil: miercuri și joi în intervalul orar 16:00 – 20:00, vineri între orele 10:00 și 14:00, sâmbătă și duminică de la ora 10:00 la ora 18:00.

De asemenea, în weekend voi fi în comunitate pentru a vă asculta îngrijorările și a discuta despre soluțiile pe care le propun. Cred cu tărie în puterea dialogului sincer, a transparenței și a echipei pe care o putem face împreună pentru Oltenița.

Vă sunt profund recunoscător pentru sprijinul vostru în această călătorie spre dezvoltare și progres. Haideți să construim împreună un loc mai bun, unde să ne simțim cu toții acasă!” – Mihăiță Beștea.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author