Mesajul primarului municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, cu ocazia deschiderii noului an școlar 2014-2015

Please enter banners and links.

dragulin-e1409089757132Municipiul Călărași se animă de fiecare dată la mijloc de septembrie, capătă culoare și viață și este cert că acest lucru se datorează elevilor, profesorilor, părinților și, nu în ultimul rând, bunicilor. Astăzi, 15 septembrie, este o zi specială, plină de emoţii şi bucurie, resimţită la fel, indiferent de generaţie. Ziua de astăzi marchează, dragi elevi, un nou început, un nou an şcolar în care veţi avea ocazia să aflaţi lucruri noi, să vă lărgiţi orizontul, să descoperiţi lumea din jurul vostru. Totodată, puteți descoperi prin voi înşivă ce vreţi de la viaţă şi cum vă propuneţi să vă atingeţi ţelurile. Aveţi alături de voi profesori deosebiți, care vă sunt atât călăuze, cât şi prieteni mai mari care vă pot îndruma atunci când aveţi nevoie.

Fiecare dintre noi ne amintim emoția reîntâlnirii colegilor, sentimentul pe care îl aveam când intra un nou profesor în clasă sau mirosul caietelor și al cărților noi. Suntem datori noi, părinții, profesorii, autorități publice, să facem tot ce este posbil ca amintirile și experiențele acestor copii, care astăzi încep școala sau se reîntorc în clase, să fie dintre cele mai plăcute.

De aceea, pentru noi, autoritățile locale, proiectele aferente activităților școlare ocupă un loc principal în previziunile noastre bugetare. De asemenea, vă asigur că beneficiați de sprijinul unor profesori dedicați, profesori care cu toate problemele cotidiene nu au uitat să-și îndeplinească cu devotament și pasiune profesia de dascăl. Ca părinte știu că voi, dragi părinți, veți face tot ceea ce vă stă în putință pentru a le crea condiții optime de studiu copiilor, chiar cu prețul unor sacrificii. Printr-o relație de respect reciproc, cu siguranţă veţi găsi un partener real în cadrele didactice, iar din acest parteneriat părinte-profesor vor avea de câştigat copiii dumneavoastră.

Vă doresc tuturor să aveți un an ușor, cu rezultate excepționale astfel încât  la momentul bilanțului să dați motive de mândrie celor care v-au îndrumat și sprijinit, iar nouă motive de a vă promova și premia!

Mult succes!

Primar Daniel Ștefan Drăgulin


There is no ads to display, Please add some