Mesaj pentru tineri – Klaus Iohannis: „Tinerii noştri s-au săturat de mediocritate”

Please enter banners and links.

tineri Îmi doresc foarte mult ca tinerii să vină de partea mea. De ce? Tocmai pentru că ştiu că reticenţa lor la vot este cauzată de modelul de politician cu care s-au obişnuit până acum. Au acum de ales între mine, un politician atipic şi Victor Ponta, un om tânăr, dar îmbătrânit în metehne psd-iste de care ţara s-a săturat.

Tinerii noştri s-au săturat de mediocritate, mai ales în politică, unde reţeta domnului Ponta este să spui că te pricepi la tot, dar în realitate să fii un amator, nu te pricepi la nimic. Vor performanţă, vor să demonstreze că a venit timpul lor, că pot face ei înşişi România în care să trăiască mâine. Îmi amintesc de mine, la 25 de ani. Aveam atunci mai multe proiecte decât căi de a le pune în practică. Dar cu determinare, cu perseverenţă, cu efort am construit pas cu pas. Cine îmi dădea o şansă în 2000 să câştig primăria? Cine credea că Sibiul va ajunge un oraş reper în România? Probabil că nu foarte mulţi.

Aşa că mesajul meu pentru tineri este: Şi în România se poate! Se poate să faci carieră, se poate să îţi fie recunoscută munca. Cu mine preşedinte, România porneşte decisiv pe drumul occidentalizării.


There is no ads to display, Please add some