Martie cu bucurie la Şcoala Gimnazială „ Carol I” – “Hai, mami, la şcoală!”

Please enter banners and links.

În luna martie, luna bucuriei şi a dragostei de viaţă, zâmbetele şi florile au împodobit sălile Şcolii Gimnaziale “Carol I” cu ocazia sărbătoririi mamei.
În perioada 1-8 martie a fost lansat şi derulat proiectul educaţional “Hai, mami, la şcoală!”. Proiectul a avut ca scop sărbătorirea tuturor mamelor din şcoală prin implicarea cadrelor didactice şi a elevilor. Pe 4 martie 2013 a avut loc târgul de prăjituri şi mărţişoare confecţionate de copii şi cu fondurile strânse au fost cumpărate flori pentru mămici. Pe 7 şi 8 martie 2013 simbolurile primăverii, împreună cu felicitările realizate de copii, au fost oferite tuturor mămicilor, prilej de bucurie şi mândrie pentru cei mici şi cei mari, deopotrivă. Fiecare mămică a petrecut câteva momente deosebite alături de fiica sau fiul său.
Pentru câteva minute, fiecare mămică a uitat de grijile cotidiene şi a întâmpinat primăvara cu o floare, o îmbrăţişare şi un ”Te iubesc, mămico!”.
Proiectul continuă cu elaborarea unui album personal de emoţii, un album în care elevii si mamele acestora vor aduna gânduri, emoţii, impresii ale acestei minunate relaţii între mamă, copil şi şcoala.
O primăvară plăcută tuturor vă urează colectivul Şcolii Gimnaziale „Carol I” din Călăraşi.


There is no ads to display, Please add some