Luminița Bob candidează pentru PLUS la primăria Călărași

Please enter banners and links.

“PLUS s-a născut din dorința de schimbare a actualei clase politice, iar asta a presupus atât resursă umană, cât și financiară”- Luminița Bob

Decebal Mihalache

Inginera Luminița Bob candidează la alegerile locale de anul acesta pentru primăria Călărași, conform declarațiilor acesteia pe pagina de facebook a partidului. Obiectivul principal al său este atragerea substanțială de către administrația locală a fondurilor europene puse la dispoziție pentru România de Uniunea Europeană. Conform site-ului partidului.PLUS s-a născut din dorința de schimbare a actualei clase politice, iar asta a presupus atât resursă umană, cât și financiară…PLUS nu beneficiază de subvenție de la bugetul de stat, prin urmare este finanțat exclusiv din cotizații și donații” .

Luminita bob

Pentru Călărași alianța USR-PLUS nu mai este de actualitate, spune Luminița Bob, fapt ce a determinat-o să intre din partea PLUS la candidatura pentru șefia primăriei Călărași. “Din păcate, Alianţa USR PLUS, la Călăraşi, nu mai este de actualitate. Protocolul încheiat între cele două partide politice prevedea ca reprezentatul desemnat de USR să devină şi candidatul comun pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi iar cel desemnat de PLUS să intre în competiţie pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Desigur, cele două partide urmau să aibă propuneri comune pentru CJ, respectiv Consiliile locale.

Dar proiectul nostru politic nu s-a mai concretizat după ce colegii nostri de la USR, ulterior semnării protocolului cu PLUS, au propus încheierea unei alianţe cu PNL Călăraşi. Am analizat această propunere în cadrul Biroului Filialei judeţene PLUS Călăraşi, colegii mei, în totalitate, nefiind de acord cu formarea unei alianţe nici cu PNL dar nici cu un alt partid poltic, cu excepţia USR-ului. Ce a urmat? USR a denunţat protocolul semnat cu PLUS chiar în prima zi de precampanie continuând discuţiile în vederea perfectării unei alianţe cu PNL Călăraşi.

În ceea ce ne priveşte, noi, cei din PLUS, am considerat că am făcut pasul spre politică pentru a realiza schimbarea mult dorită, promovând oameni noi care n-au mai cochetat cu alte formaţiuni politice, cu bun simţ şi responsabili, competenţi şi serioşi, susceptibili să respecte valorile şi principiile comune ale PLUS şi USR şi nu să se asocieze cu vechea clasă politică în vederea obţinerii de funcţii ori avantaje personale.

Pentru că Alianţa USR – PLUS nu mai poate funcţiona la Călăraşi, pornim în aceste alegeri locale pe cont propriu, încrezători că putem oferi călărăşenilor o alternativă credibilă, neviciată, capabilă să repună lucrurile pe făgaşul normal.

Colegii mei au decis să reprezint PLUS în cursa pentru Primăria Călăraşi! E o misiune extrem de dificilă dar îi asigur nu doar pe cetăţeni ci şi pe adversarii mei că ne vom bate cu argumente serioase, credibile, ancorate în realitate, care pot constitui premisele unei bune guvernări locale începând din această toamnă.

PLUS Călăraşi, nu încape dubiu, rămâne consecvent principiilor sale politice!

Suntem total dezamăgiţi de „prestaţia” clasei politice din Călăraşi, de slaba administrare a judeţului şi municipiului Călăraşi, de promisiunile nerespectate ale aleşilor locali, de calitatea precară a lucrărilor executate pe foarte mulţi bani de clientela de partid.

Împreună cu toţi colegii mei din PLUS Călăraşi participăm la alegerile locale din 27 septembrie cu încredere şi cu credinţa că ne vom desfăşura activitatea de aleşi locali exclusiv în beneficiul călărăşenilor.Proiectul nostru de suflet este Călăraşiul!Ne vom bate să-l punem în practică!”, ne spune Luminița Bob, președintele și candidatul PLUS la primăria Călărași.

Partidul PLUS are în componența Biroului Național pe Dacian Cioloș, fost prim-ministru al României și, din iunie 2019, a fost ales președinte al grupului Renew Europe, al treilea grup ca mărime din Parlamentul European, care reuneşte forţe de centru, liberale şi progresiste. Atât USR, dar și PLUS, două partide tinere, nu au pus accent pe o comunicare cu presa în județul Călărași. O singură conferință de presă a fost organizată și aceea…Luminița Bob ar putea sparge această barieră de comunicare unilaterală și să prezinte alegătorilor, prin discuții cu presa, ce dorește să facă pentru Călărași. Aliații în politică nu sunt niciodată de evitat !

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author