Lansarea volumului ”Cruciri din ochi de pălimar”, la Muzeul Municipal Călărași

Decebal Mihalache 10:34 am - 24 mai, 2017 Comentariile sunt închise pentru Lansarea volumului ”Cruciri din ochi de pălimar”, la Muzeul Municipal Călărași
Lansarea volumului ”Cruciri din ochi de pălimar”, la Muzeul Municipal Călărași

La Muzeul Municipal Călăraşi a avut loc un eveniment cultural de excepţie- lansarea volumului lui Ştefan Bratosin, "Cruciri din ochi de pălimar". Profesor universitar doctor al mai multor Universităţi din Franţa, doctor honoris causa a mai multor Universităţi din România, o emblemă a culturii călăşene, profesorul Bratosin a avut dorinţa de a-şi lansa noul volum de poezii şi în oraşul natal, la Călăraşi. Poetul a fost prezentat de directorul Direcţiei pentru Cultură, prof. dr. Sorin Danciu, în timp ce volumul a fost prezentat de inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, prof. dr. Constantin Tudor. Ştefan Bratosin a prezentat o serie dintre ideile poeziilor şi a recitat o poezie.

La final s-au acordat autografe.

Menționăm și faptul că Ministerul Culturii, Direcţia pentru Cultură Călăraşi a oferit titlul "SIMBOL CULTURAL PENTRU CĂLĂRAŞI" profesorului universitar doctor, Ştefan Bratosin.

Comentariile sunt inchise.