Lansare volum autobiografic ”DRUMURILE UNUI ORFAN”- Victor V. Cutuș-Mureșan

Please enter banners and links.

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași  are bucuria de a vă invita la un eveniment cultural organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prilejuit de apariția volumului autobiografic ”DRUMURILE UNUI ORFAN” al autorului local Victor V. Cutuș-Mureșan, personalitate marcantă a învățământului călărășean, profesor de limba și literatura română, pentru o îndelungată perioadă, la Colegiul Național ”Barbu Știrbei”,  fost inspector școlar, Cetățean de Onoare al municipiului Călărași și autor a peste 20 de opere și nenumărate articole și studii de publicistică, regăsite în fondul de carte al Bibliotecii Județene Călărași.                                         

 Începând cu ora 15.30, în data de 15 iunie 2023, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu ”, Călărași, vom fi onorați să îi avem în mijlocul nostru pe autorul volumului,   care ne va încânta cu ultimul său produs editorial despre drumul și parcursul excepțional al celui care avea să-și pună amprenta definitiv în viața culturală a comunității de pe malul Borcei.

 Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, profesori, jurnaliști, elevi, studenți, scriitori și toți cei interesați, în limita locurilor disponibile.


There is no ads to display, Please add some

About The Author