La Vie En Rose Spectacol – concert EMY DRAGOI & GRANDE ORCHESTRA

Please enter banners and links.

8 martie, ora 18.00, la Sala Barbu Știrbei” a Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi

Ce se intampla cand muzica din „Orasul luminilor” se intalneste cu muzica din” Micul Paris”?

Un spectacol plin de energie, de culoare si de pasiune, un spectacol care aduce alături, transmiţându-le apoi publicului, melodicitatea acordeonului,  parfumul muzicii din celebrele cartiere pariziene si autentice armonii folclorice romanesti reinterpretate.

Grande Orchestra si Emy Dragoi au pus bazele unei colaborari muzicale pline de fantezie si de  originalitate, care va purta spectatorul de pe strazile din Paris, de pe podurile Senei, din micile bistrouri din Montparnasse pana pe podul bucureştean Mogosoaia, celebrul Palat Regal si  cunoscutul pasaj Lipscani. Totul intr-o atmosfera de sarbatoare, in stilul anilor 20-30’, in ritmurile unor genuri muzicale -swing si manouche – cu un farmec aparte, care au făcut şi continuă  să facă istorie.

Un spectacol eveniment, care aduce în faţa publicului  artisti completi:  Emy Dragoi, Aylin Cadîr ,Toni Grecu, Grande Orchestra si corul ALL’S Choir.

Ipostaza in care artistii se prezinta publicului poate  părea inedita, dar  este pe deplin justificata de background-ul lor artistic. Putini stiu ca actrita Aylin Cadîr – un nume consacrat pe scena de teatru si in filmografia romaneasca, cu numeroase prezente la radio si televiziune – are de fapt o pregatire muzicala solida si legaturi nu doar tangentiale cu muzica.

Afis la vie en rose afis 8 martie _compressed-page-001 (002)


There is no ads to display, Please add some

About The Author