Ionuț Lupescu a început la Călărași turneul național de candidatură pentru funcția de președinte al FRF

Decebal Mihalache 2:16 pm - 24 februarie, 2018 Comentariile sunt închise pentru Ionuț Lupescu a început la Călărași turneul național de candidatură pentru funcția de președinte al FRF
Ionuț Lupescu a început la Călărași turneul național de candidatură pentru funcția de președinte al FRF

Omul de fotbal Ionuț Lupescu, a început, astăzi, la Călărași, turneul național de candidatură pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.

Reprezentantul Generației de Aur a României s-a întâlnit vineri, 23 februarie 2018, cu factorii implicați în susținerea fotbalului călărășean de la toate nivelurile. 

Cu acest prilej, a avut loc un dialog foarte consistent cu autoritățile locale-  președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, dar și cu edilii localităților Modelu și Borcea pe tema finanțării sportului și a fotbalului, în mod special. 

”Acest turneu nu e despre funcții, este despre o alegere națională simplă: vrem fotbal ca afară, sau vrem să rămână ca în ultimii ani. Și această alegere trebuie să o facem toți cei din comunități. Eu ce pot sa fac este să vin cu know-how și cu acea capacitate de coagulare și manageriere a acestor energii, idei și soluții. Vă spun însă clar că e loc de adus mult mai multe resurse în fotbal și de gestionat mult mai eficient și foarte transparent”, a declarat Ionuț Lupescu la întâlnirea care s-a desfășurat la sediul Consiliului Județean Călărași.

Comentariile sunt inchise.