Ionel Ganea a sunat adunarea la Dunărea Călărași

Please enter banners and links.

dunarea calarasi liga 2– lotul Dunării Călărași s-a reunit luni, 6 iulie, în vederea pregătirii pentru noul sezon din Liga a 2-a

La începutul acestei săptămâni, încă de la primele ore ale dimineţii, jucatorii echipei nou-promovate în Liga a II-a, s-au prezentat la club şi au răspuns "prezent" apelului facut de antrenorul principal Ioan-Viorel Ganea. Au absentat motivat: Bodo KANDA – învoit, Georgian BUTOI, căruia i-a încetat transferul temporar și a revenit la Farul Constanța, Marian ȘERBAN și Silviu MATEI, cărora le-au expirat contractele. Deși au fost prezenți la reunire, Ionuț FILIP și Bogdan ANTONACHE au depus cereri pentru încetarea derulării contractelor începând cu 1 iulie.  La veniri, ar putea fi amintite mai multe nume, dar jucătorii vor fi în pregătiri și vor rămâne la lot când antrenorii se vor convinge de valoarea lor. În schimb, la promovări, trebuie semnalată integrarea în lotul echipei a foștilor juniori "A" – Mihuț Corneliu, Nicolae Laurențiu Adrian (ambii au câte 18 ani), precum și a portarului Ștefan Păun (17 ani).

      

Noul staff-tehnic

  Staff- ul tehnic al noii echipe de Liga a II-a, Dunărea Călărași, va fi format din:

        – Ioan-Viorel Ganea – antrenor principal

        – Mirel Condei – antrenor secund

        – Marius Păun- antrenor secund

        – Emil Szolomayer – antrenor cu portarii

        – Constantin Niculae – preparator fizic (nimeni altul decât tatăl lui Marius Niculae)

 

 

Cantonament la Ciuta

Aflat la 125 de kilometri de Brașov, venind dinspre Buzău, Complexul hotelier "Ciuta" (***) va fi cantonamentul echipei călărășene pentru 10 zile, începând de vineri 10 iulie. Aici vor avea loc ședințele de pregătire fizică, minim două meciuri amicale, ședinte de forță, ședințe de recuperare.

 

IMG_6644Porți ca pe Arena Națională la Călărași

Complexul sportiv din Călărași se află în plină modernizare. Autorităţile locale au început lucrările de modernizare la stadionul din Bulevardul Republicii nr. 39 pe care evoluează formaţia nou promovată Liga a 2-a, Dunărea Călărași. Investiţia este una benefică, mai ales că lucrări de modernizare ample, așa cum se întâmplă în aceste zile la stadionul municipal, nu s-au mai făcut de 25 de ani. Oficialii călărășeni trebuie să îndeplinească anumite standarde pentru ca echipa antrenată de Ionel Ganea să evolueze în Liga a 2-a. 

Cele mai multe reparații se fac la micro-hotelul amplasat în incinda stadionului. Muncitorii lucrează din greu la lărgirea spațiilor pentru vestiare (gazede-oaspeți), camera anti-doping și camera arbitrilor. Până la reunirea lotului, firma care se ocupă de modernizare trebuie să finalizeze lucrările la bazinul de recuperare și saună. Întreg micro-hotelul va îndeplini toate standardele impuse la finalul lucrărilor de modernizare. Și suprafața de joc a suferit unele modificări. În primul rând s-au schimbat porțile de joc, iar firma care le-a montat a garantat cu faptul că asemenea porți sunt montate și pe stadionul Național Arena.

„Primăria Municipiului Călărași se ocupă de modernizarea complexului Municipal. Pentru a evolua în Liga a 2-a, Clubul AFC Dunărea 2005 Călărași trebuie să respecte niște standarde, astfel că este nevoie de o modernizare completă, cel puțin la micro-hotelul în care sunt cazați jucătorii și acolo unde se află vestiarele, sauna și alte locații speciale pentru a face performanță", a afirmat primarul Municipiului Călărași, Daniel Drăgulin.

Oficialii călărășeni au făcut în ultima vreme și anumite investiții la centrul de copii și juniori. Stadionul unde se pregătesc juniorii călărășeni are nocturnă, iar în perioada următoare se vor face investiții și în reamenajarea unor spații în care copii să beneficieze de toate condițiile necesare pentru pregătirea lor. 


There is no ads to display, Please add some

About The Author