Invitație pentru locuitorii de pe strada Știrbei Vodă

Please enter banners and links.

Locuitorii de pe strada Știrbei Vodă din municipiul Călărași sunt invitați vineri, 10 mai, la ora 16.30, la intersecția străzilor Știrbei Vodă și Dunărea, la o întâlnire cu conducerea Primăriei Municipiului Călărași și Serviciului Public Pavaje Spații Verzi, pentru discuții cu privire la starea arborilor de pe această stradă, arbori din specia platan.

          Potrivit unei informări a Serviciului Public Pavaje Spații Verzi, din cauza înlocuirii bordurilor ca urmare a lucrărilor de reparații trotuare și carosabil de pe strada Știrbei Vodă, rădăcinile arborilor sunt afectate, stabilitatea acestora fiind în scădere. Mai mult, arborii în cauză sunt bătrâni, iar rădăcinile au început să afecteze trotuarele, calea rutieră și chiar, în unele cazuri, fundațiile blocurilor.

          Ținând cont că în ultima perioadă fenomenele meteo extreme și-au mărit frecvența și intensitatea, pentru evitarea unor evenimente grave și nedorite, se propune, de către specialiști, tăierea și înlocuirea acestora cu arbori de talie mai mică care se pretează plantării în aliniament stradal.

 

Biroul de presă


There is no ads to display, Please add some

About The Author