INVITAȚIE LA VERNISAJ : Peisajul – O metaforă vizuală, expoziție personală Claudia Bucur

Please enter banners and links.

Luni, 12 iunie 2023, ora 16:00, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași va avea loc vernisajul expoziției de artă plastică ”Peisajul – O metaforă vizuală”.

În Sala Perspective a bibliotecii, vor fi expuse pentru iubitorii de artă creații ale artistei bucureștene Claudia Bucur, de profesie medic, o artistă formată sub autoritatea maeștrilor Horea Paștina și Mihai Sârbulescu.

”Apetența pentru armonii cromatice se descifrează în totalitatea compozițiilor, unde lumina abundentă învăluie elementele care îi servesc drept model, creând zone încărcate de luminiscențe și spații aerate, unde ochiul se odihnește, reluându-și sfera interesului său de a observa detalii și întinderi sintetizate din punct de vedere formal, într-o manieră modernă, implicând mai mult expresia, decât fidelitatea subiectului”, mărturisea Ana Amelia Dincă, criticul de artă care a adus-o pe artistă pe meleaguri călărășene.

Vă invităm la bibliotecă pentru a descoperi ”o pictoriță care urmărește cu interes tainele naturii, redefinite pe pânză în aspectele lor originare”.

Expoziția va rămâne pe simezele bibliotecii până pe 21 iunie 2023 și va putea fi vizitată în regim muzeal.


There is no ads to display, Please add some

About The Author