Interpelare Dumitru Coarnă la adresa contractelor Transgaz SA

Please enter banners and links.

11 decembrie 2021

Adresată: Domnului Virgil-Daniel Popescu Ministrul Energiei

de către: DEPUTAT PSD Călărași Dumitru COARNĂ

Subiectul: Situația contractelor derulate pe anumite categorii de bunuri și servicii, a sponsorizărilor și donațiilor, precum și contractele individuale de muncă încheiate și inițiate în ultimele 4 luni la SNTGN Transgaz S.A.

În calitate de deputat ales în Parlamentul României, vă solicit să-mi transmiteți o situație detaliată (furnizor, durată, obiect, valoare, etc.) a tuturor contractelor de achiziții încheiate și derulate pe durata mandatului dlui Ion Sterian, în calitate de director general al SNTGN Transgaz S.A., începând cu data de 17.05.2017 și până în prezent, pentru următoarele categorii de bunuri și servicii(…)

De asemenea, vă rog să îmi transmiteți o situație detaliată a tuturor contractelor individuale de muncă încetate, precum și a celor inițiate (nume și prenume, funcție, durată, salarizare etc.) începând cu data de 01.06.2021 și până în prezent. În același timp, consider util și relevant să aflu sponsorizările făcute de SNTGN Transgaz S.A. pe durata mandatului de director general al dlui Ion Sterian, începând cu data de 17.05.2017 și până în prezent, motiv pentru care vă solicit o situație detaliată a tuturor formelor de sponsorizare, donații, asocieri către/cu federații sportive, asociații, fundații, sindicate, clinici, spitale, unități de învățământ etc. Așteptăm să ne comunicați un răspuns la interpelare în virtutea prerogativelor funcției pe care o dețineți. Solicităm ca răspunsul să ne fie transmis în scris și oral.

Cu stimă, Deputat PSD Dumitru Coarnă


There is no ads to display, Please add some

About The Author