“În acest an vreau să ne sprijiniți la această construcție bugetară”

Please enter banners and links.

dragulin-e1409089757132Stimați călărășeni,

În această perioadă, Primăria Municipiului Călărași se află în proces de realizare a  bugetului de venituri și cheltuieli al anului 2016.

Ca în fiecare an, executivul Primăriei Călărași, alături de specialiști din cadrul instituției, a identificat o parte din problemele prioritare ale municipiului a căror rezolvare să-și găsească soluția, din punct de vedere financiar, în bugetul următor. Portofoliul de lucrări al Primăriei pentru 2016 este unul însemnat, ca și cel din 2015, dar totuși, așa cum am înțeles în anii de când sunt primar, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, pentru a identifica problemele din cartierul unde locuiți. Așa cum v-am rugat la finele lui 2014, și în acest an vreau să ne sprijiniți la această construcție bugetară cu propuneri de lucrări pe care le considerați prioritare în anul ce urmează. În funcție de criteriile ce se impun în acest caz, și vorbim de necesitate, urgență, categorie bugetară, planuri urbanistice, numărul de persoane deservite, vom încerca să le cuprindem în proiectul bugetului aferent lui 2016.

Vă asigur că, în măsura posibilităților financiare și cu răbdare, vom avea rezultatele pe care orașul nostru le merită.

Așteptăm propunerile dumneavoastră pe adresa propuneribuget2016@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călărași, Str. București, nr. 140 A. Vreau să vă fac cunoscut faptul că nu vom lua în considerare discuțiile de pe rețelele de socializare, ele fiind greu de sintetizat și analizat.

Toate propunerile dumneavoastră vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toți locuitorii municipiului. Propunerile pot fi trimise până la data de 10.01.2016.

Primar Daniel Ștefan Drăgulin


There is no ads to display, Please add some