Gruparea călărășeană cu gândul la a face performanță

Please enter banners and links.

IMG_8448Astăzi, clubul AFC Dunărea 2005 Călărași și-a prezentat noile achiziții. 6 fotbaliști au venit la gruparea călărășeană cu gândul la a face performanță. La conferința de presă a participat Bogdan Leu, președintele Dunării dar și unul dintre cei patru vicepreședinți, Florin Brișan, totodată și unul dintre sponsorii formației călărășene prin compania Condorul SA, Călărași. 

Bogdan Leu, președinte: „Mă bucur foarte mult că s-a rezolvat în primul rând problema finanțării. Obiectivul nostru este să terminăm cât mai sus în returul care urmează. Vrem să câștigăm toate meciurile. Am adus jucători cu experiență care ne vor ajuta la îndeplinirea obiectivului.„

Florin Brișan, vicepreședinte: „Am decis să ajut echipa și să atragem cât mai mulți sponsori. Potențial există. Împreună cu Leo am stabilit să implementăm un nou plan de marketing sportiv. Voi încerca să atragem și importatorul Renault. Sper să obținem noi fonduri consistente de acolo. Sunt mulți sponsori pe care îi putem atrage la această echipă„. 

Iată mai jos lista jucătorilor noi sosiți: 

Alexandru Cincă, 23 ani, fundaș-central. A jucat la: Juventus București unde a promovat în Liga a 2-a. 

Călin Cristea, 28 ani, mijlocaș-central. Vine de la Râmnicu Vâlcea. A mai jucat la: Pandurii Tg Jiu, Unirea Alba Iulia, FC Brașov, Racing Beirut, Othellos Athienou

Ștefan Mardare, 29 ani, fundaș-central. Vine de la Unirea Alba Iulia. A mai jucat la următoarele echipe: UTA Arad, Dinamo II, Rapid București, Oțelul Galați, FC Vaslui. Are o Cupă cu Debreceni VSC, Ungaria. 

noile achizitiiCristian Pușcaș, 23 ani, mijlocaș-central. Vine din Islanda de la Fjardabyggd. A mai jucat la: Steaua, Metalul Reșița, Academia Hagi, FC Clinceni, Gloria Buzău. 

Bogdan Stancu, 23 ani, fundaș-stânga. A jucat la Metalul Reșița, FC Snagov.

Cătălin Țîră, 22 ani, atacant-central. A mai jucat la Neftchi Baku, Rapid București, Chiajna, FC Brașov, ADO Den Haag, Lazio U19, Udinese Youth. A obținut o Cupă cu Lazio în sezonul 2012-2013. 

————————————————————————————-

În altă ordine de idei, Dunărea Călărași a disputat astăzi pe terenul sintetic din incinta Prefab Arena de la Modelu un nou test amical în compania celor de la Spicul Vâlcelele (Liga a 4-a). Meciul s-a terminat cu scorul de  7 – 0 pentru echipa noastră iar golurile au fost marcate de: Danciu, Ciocâlteu, Ibrian, B Kanda (2), M. Ștefan și Balint. 

Cătălin NIȚU – Ofițer de Presă  – AFC Dunărea 2005 Călărași

 


There is no ads to display, Please add some