George Vlase: ,,Dacă ar fi să dau o notă actualei administrații locale, nu pot să-i dau decât o notă de trecere”

Please enter banners and links.

Vineri , 22 iunie, la sediul ALDE din municipiul Călărași, liderii liberalilor și democraților călărășeni au susținut  o conferință de presă. Au participat : Președintele intermar organizația județeană- State Laurențiu și Președintele interimar organizația municipală- George Vlase.

Principalul motiv pentru care s-a organizat această conferință de presă a fost prezentarea deciziei de numire în funcția de președinte interimar al ALDE Municipiul Călărași, domnului George Vlase.

Laurențiu State: ,,George Vlase a fost primit de simpatizanții și membrii noștri cu brațele deschise și a primit misiunea ca în cel mai scurt timp să restarteze și să reorganizeze din temelii,  organizația municipală ALDE Călărași. Datorită unor aspecte petrecute în trecut, activitatea ALDE Călărași a fost aproape inexistentă și avem convingerea că noul președinte, împreună cu noua echipă formată în jurul său, să reușească să ne reprezinte cu succes”.

George Vlase: ,,Mă voi strădui să duc la îndeplinire obiectivele asumate la preluarea funcției de președinte. La nivel de municipiu, avem în prezent, 120-130 de membrii cu adeziune, și sper ca la următoarea conferință de presă să pot să vă anunț că numărul acestora a crescut la 300. Cel mai important obiectiv este acela de a face ca și ALDE Călărași să devină o organizație activă. O organizație care să atragă membrii, care să organizeze activități specifice partidelor politice. Am ales ALDE, pentru că,  de mulți ani activez în mediul privat și mă consider un om de dreapta. Nu vreau să fac de pe acum o analiză a realizărilor sau nerealizărilor actualei administrații din municipiu dar este un lucru cert că este loc de mult mai mult și cu voință și implicare se pot face lucruri bune de acum încolo…..până acum se vede ce s-a făcut….Dacă ar fi să dau o notă actualei administrații locale, nu pot să-i dau decât o notă de trecere. Oricine dorește să vină alături de noi este binevenit dar asta nu înseamnă că nu vor trece printr-un filtru”.


There is no ads to display, Please add some