Fosta conducere a Dunării ar fi cheltuit 5 miliarde de lei vechi în 4 luni

Please enter banners and links.

Noul staff administrativ coordonat de consilierul local, Viorel Ivanciu depune eforturi pentru reajustarea bugetului în perspectiva demarării noului sezon competiţional.

Fostul primar Nicolae Dragu este principalul vinovat de „jaful” derulat la Dunărea, mai cu seamă, în acest an. Mandatându-l pe Constantin Sima la cârma administrativă a clubului, Dragu a avut un control total asupra echipei girând, astfel, toate „derapajele” iniţiate de Sima&Co care au culminat cu clasarea „galben-albaştrilor” pe ultimul loc dinaintea plutonului retrogradabil.
Rezultatele mediocre obţinute contrastează puternic, din păcate, cu sumele enorme cheltuite de Sima într-o perioadă atât de scurtă. Surse din noul staff administrativ susţin că doar în 4 luni de zile s-a cheltuit în mod abuziv şi nejustificat suma de 5 miliarde de lei vechi! Aproape tot bugetul aprobat la începutul anului atât de Primărie cât şi de Consiliul Judeţean. Fosta conducere n-are nici un gând să justifice suma enormă cheltuită, cum nici nu se grăbeşte să procedeze, aşa cum se cuvine, la predarea gestiunii.
Urmare a acestui comportament abuziv, cu o lună şi două săptămâni înainte de declanşarea noului sezon, Dunărea pluteşte într-o baltă a incertitudinii. Noul antrenor, Virgil Bogatu caută soluţii deşi în faţa unei astfel de conjuncturi şi magicienii devin neputincioşi.
La nivelul conducerii administrative coordonată de consilierul local Viorel Ivanciu se încearcă identificarea unor surse de finanţare astfel încât Dunărea să se înscrie în campionat şi să joace chiar o partitură plăcută ochiului.
De mai bine de doi ani dar cu precădere în ultimele luni, Dunărea a fost locaţia perfectă a jafului instituţionalizat. Au fost iniţiate o serie de cheltuieli, cele mai multe dintre ele nejustificate care au căpuşat bugetul şi aşa pricăjit. Sunt voci care susţin că jucătorii mai au de încasat restanţe iar furnizorii bat la uşa noului preşedinte executiv, Costică Ştefan pentru a-şi recupera contravaloarea serviciilor prestate.
E un moment delicat pentru principala grupare fotbalistică a judeţului. Dragu, Sima şi acoliţii lor de tristă amintire au distrus fotbalul şi şi-au bătut joc de banul public mimând performanţa sportivă.


There is no ads to display, Please add some