Festivalul Internaţional de Folclor „HORA MARE” ediţia a XXVI-a, 11 – 15 August 2018

Please enter banners and links.

Centrul Judeţean de Cultură și Creație Călăraşi susținut de Consiliul Județean Călărași, organizează în perioada 11 – 15 August 2018, cea de a XXVI-a ediție a Festivalului Internaţional de Folclor “HORA MARE”. Evenimentul de folcloric se desfășoară sub egida CIOFF – Consiliul Internațional de Organizare a Festivalurilor Folclorice și Artă Tradițională – partener al UNESCO.

 

Timp de cinci zile călărășenii se vor bucura de participarea la festival a ansamblurilor folclorice din mai multe țări și din România. 

 

Colectivele artistice care vor evolua pe scena festivalului au pregătit spectacole de înaltă ținută artistică, evidențiind astfel obiceiuri și tradiții, fiecare ansamblu punîndu-și în valoare tradiția autentică prin muzică, dans și port popular reprezentatând țara de proveniență.

 

Seara de duminică se anunță una specială, printr-un spectacol extraordinar pus în scenă de ansamblurile folclorice românești, întregul regal de muzică și dans popular promovând frumusețea și unicitatea identității culturale, moment dedicat Centenarului Marii Uniri.

 

FOTO ARHIVĂ

 

 

         

                 

 

                                                           MANAGER,

  Mihaela PETROVICI


There is no ads to display, Please add some