„Este bine să rămânem cu picioarele pe pământ. Am îndeplinit un obiectiv parțial„

Please enter banners and links.

Dunărea Călărași a reușit să se califice în play-off-ul Ligii a 2-a terminând pe poziția a 2-a în clasamentul actual după un meci greu pe care l-a depășit cu brio. În ultima rundă, a 21-a disputată duminică, 28 martie la Călărași, elevii lui Pustai au întâlnit Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Partida a avut două reprize total diferită iar începutul le-a aparținut oaspeților. Alin Țigle a deschis scorul din penalty în minutul 7 și speranțele Dunării s-au redus dramatic. Spre finalul primei părți, Alami a egalat cu o lovitură de cap și a dus echipa la vestiare cu un punct însă până atunci, portarul Răzvan Began și-a salvat echipa de la un dezastru cu două intervenții de zile mari. După pauză, Dunărea a practicat un joc mai colectiv și a reușit să-l controleze. Ariel Lopez ne-a trimis în play-off cu golul din minutul 52.

Am făcut multe calcule dar penultima etapă a fost destul de încurcată și cred că în istoria fotbalului nu cred să fie înainte de play-off cele 11 echipe să aibă șanse. De asta este frumos fotbalul … ne învață să știm și să pierdem când e cazul dar și să ne bucurăm când câștigăm. Avem un grup frumos pe care l-am format noi aici la Călărași. Am avut un an foarte greu. Așa ne-au dus jocurile și rezultatele să avem emoții până la ultima clipă. Cineva aliniază cum trebuie planetele și am reușit să ne calificăm. Este bine să rămânem cu picioarele pe pământ. Am îndeplinit un obiectiv parțial„, a spus tehnicianul Cristian Pustai la finalul meciului.

Dunărea Călărași va începe play-off-ul Ligii 2 cu 34 de puncte, de pe locul 2. Peste ea e U Craiova 1948 SA, 35 de puncte, iar următoarele clasate sunt CS Mioveni, 33 de puncte, Rapid, 33 de puncte, FK Csikszereda, 32 de puncte, ASU Politehnica, 32 de puncte.

Călărășenii au terminat sezonul regular cu 10 victorii, patru egaluri și cinci înfrângeri. Golaverajul, 25 de goluri marcate și 22 primite.

Dunărea Călărași: Began – Andr. Rus, Wiktorski, A. Lopez (cpt.), Sălceanu, Cr. Pușcaș, Djuric, Cârstocea, Alami, Ciucur, Val. Alexandru
Rezerve: Krell – Calu, Bud, R. Crișan, I. Sîrbu, Țenea, Acolatse, C. Petre
Antrenor: Cristian Pustai

Viitorul Pandurii: D. Rusu – Buleică, Băican, Oros, Sin, Vulpe, Prejmerean (cpt.), Țegle, Cioiu, Gîrbiță, D. Paraschiv
Rezerve: Rob. Bodea – Chiorean, Șerbănescu, Andr. Dragu, Mitrică, Buia, Misarăș, Chelariu, Bădăuță
Antrenor: Flavius Stoican.

PROGRAMUL PLAY-OFF-ului Ligii 2:
Etapa I – 3 aprilie 2021
CS Mioveni – ”FC U” Craiova
FK Csikszereda – Rapid
Dunărea Călărași – ASU Poli
Etapa II – 10 aprilie 2021
”FC U” Craiova – ASU Poli
Rapid – Dunărea Călărași
CS Mioveni – FK Csikszereda
Etapa III – 14 aprilie 2021
FK Csikszereda – ”FC U” Craiova
Dunărea Călărași – CS Mioveni
ASU Poli – Rapid
Etapa IV – 17 aprilie 2021
”FC U” Craiova – Rapid
CS Mioveni – ASU Poli
FK Csikszereda – Dunărea Călărași
Etapa V – 24 aprilie 2021
Dunărea Călărași – ”FC U” Craiova
ASU Poli – FK Csikszereda
Rapid – CS Mioveni

There is no ads to display, Please add some

About The Author