ECOAQUA S.A. Călăraşi le mulţumeşte cetăţenilor municipiului Călăraşi

Please enter banners and links.

 

Societatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al contractului prin care au fost reluate lucrările la obiectivul de investitii «Extinderea şi reabilitarea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată din aglomerarea Călăraşi», informează locuitorii municipiului Călăraşi asupra faptului că întreruperea furnizării apei din data de 30.03.2016 a fost ultima întrerupere programată în scopul execuţiei lucrărilor.

ECOAQUA S.A. Călăraşi le mulţumeşte cetăţenilor municipiului Călăraşi pentru înţelegerea manifestată şi îşi exprimă regretul pentru inconvenientele de orice natura cauzate prin şi pe durata întreruperii furnizării apei potabile şi a desfăşurării lucrărilor, respectiv a restricţiilor asupra traficului rutier.

Operatorul regional de apă-canal îşi exprima toată încrederea că investiţiile realizate reprezintă un real beneficiu adus populaţiei şi mediului, acestea urmând a fi complet finalizate în cel mai scurt termen posibil şi în condiţii de maximă eficienţă şi profesionalism.

Lucrările executate şi în curs de execuţie, pe raza municipiului Călăraşi, la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, au un impact semnificativ asupra îmbunătăţirii calităţii apei furnizate, asupra creşterii siguranţei livrării apei potabile, precum şi asupra atenuării riscurilor în domeniul sănătăţii şi a riscurilor de poluare a mediului.

 

 


There is no ads to display, Please add some