Dunării îi merge bine, din ce în ce mai bine. Mihalcea: ”Nu ne vom opri curând din rezultate pozitive”

Please enter banners and links.

Fotbal / Liga a 2-a / etapa a 26-a: CS Afumați – Dunărea Călărași 1 – 2

Dunării Călăraşi îi merge bine în 2017. După egalurile cu CS Mioveni (2-2) şi FC Braşov (1-1), pentru echipa lui Adrian Mihalcea au urmat victorii cu Luceafărul Oradea (3-2) şi CS Afumaţi (2-1). Ultimul succes l-a înregistrat ieri, la Afumaţi, în etapa a 26-a a Ligii 2. Gruparea călărăşeană a condus cu 2-0 prin golurile noilor achiziţii Călin Cristea (34') şi Cristian Puşcaş (46') şi a trăit periculos în ultimele minute după ce Răzvan Patriche (89') a redus din diferenţă.

Cu cele trei puncte, Dunărea a mai făcut încă un salt în clasament, de pe locul 10 pe 8, acum având 31 de puncte, cât are şi Dacia Unirea Brăila, situată pe locul 9 datorită golaverajului mai slab.

„A fost un meci disputat între două echipe care în momentul de faţă joacă un fotbal destul de plăcut. Am avut, să zicem, prima ocazie de gol noi, o bară chiar în primele minute după care au avut ei o mare ocazie, dublă mare ocazie când puteau să deschidă scorul. Pot să zic că am controlat o mare parte din joc, am şi reuşit să înscriem pe final. Am intrat foarte bine în a doua repriză, gol imediat după care am  menţinut echilibrul partidei şi am încercat mai mult să intrăm pe contraatac. Ne-am apărat foarte exact cu o mică – mare problemă, cea de la gol, chiar de lovitură indirectă. De data aceasta am luat gol şi ne-am făcut iar viaţa un pic grea pentru ultimele minute. Dar… sunt mulţumit de băieţi, de cei care au intrat, mulţumit de atitudine, de efortul depus. Nu a fost un meci uşor, continuăm linia bună şi am speranţe că nu ne vom opri curând din rezultate pozitive”, a spus, pentru site-ul oficial al Dunării, antrenorul Adrian Mihalcea.

4 din cei 5 jucători care au înscris în 2017 sunt noi achiziţii

Dacă pentru Călin Cristea golul cu CS Afumaţi a fost al doilea de la venirea sa la Dunărea, primul înscriindu-l chiar runda trecută, cu Luceafărul Oradea, pentru Cristian Puşcaşu această reuşită a reprezentat ”spartul gheţii” la echipa din Călăraşi. Mijlocaşul venit de la formaţia islandeză Fjardabyggd, dar cu trecut stelist, a reuşit primul gol pentru echipa antrenată de Adrian Mihalcea.

În cele patru meciuri oficiale desfăşurate în 2017 de Dunărea Călăraşi au înscris Bobo Kanda (2), Călin Cristea (2), Alexandru Avram (2, unul din penalty), Cătălin Ţîră şi Cristian Puşcaş. În afară de Kanda, ceilalţi patru jucători sunt achiziţii făcute în această iarnă.

Etapa viitoarea, Dunărea are un meci mult mai greu, acasă, luni, 3 aprilie, de la ora 17:00, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipa de pe locul 2.

Au evoluat echipele:

CS Afumați: Muţiu – Al. Gheorghe, Botea, Rz. Patriche (cpt.), Robicek – D. Burlacu, V. Olariu, Petculescu (Alin Zaharia 53') – Vlada, Rz. Avram (Val. Costache 53'), Vl. Tudorache (Şt. Vasile 84')

Rezerve neutilizate: Mişa – Verdeş, Ad. Popa, Al. Mitu

Antrenor: Vasile Neagu

Dunărea Călărași: C. Lungu (cpt.) – Ţenea, Sil. Matei, Şandru, Mardare (Ibrian 76') – Preoteasa, C. Cristea, Kanda, Danciu – Cr. Puşcaş, Al. Avram (Ţîră 59')

Rezerve neutilizate: Gab. Popa – Ciocâlteu, Cincă, Licu, D. Mihai

Antrenor: Adrian Mihalcea

 

Stadion: Comunal (Afumaţi); Arbitru: Marius Chiţu (Târgovişte); Asistenţi: Gabriel Ion Cătană (Târgovişte) şi Răzvan Mihai Dobre (Şotânga).

 

Rezultate / etapa a 26-a:

CS Afumaţi – Dunărea Călăraşi 1-2

CS Mioveni – CS Baloteşti       3-0

Dacia Unirea Brăila – Chindia Târgovişte     0-2

Luceafărul Oradea – Unirea Tărlungeni        3-0

Foresta Suceava – CSM Râmnicu Vâlcea      3-0

UTA Bătrâna Doamnă – a stat.

Metalul Reşiţa – a stat.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Olimpia Satu Mare  3-1

FC Academica Clinceni – Juventus Bucureşti         0-7

FC Braşov – ASU Politehnica Timişoara      2-0

 

Etapa a 27-a / Sâmbătă, 1 Aprilie

Foresta Suceava – FC Academica Clinceni    11:00

Chindia Târgovişte – Metalul Reşiţa   11:00

CS Baloteşti – FC Braşov 11:00

CSM Râmnicu Vâlcea – Dacia Unirea Brăila 11:00

Unirea Tărlungeni – CS Afumaţi         11:00

CS Mioveni stă.    11:00

ASU Politehnica Timişoara stă. 11:00

Olimpia Satu Mare – Juventus Bucureşti       12:00

Duminică, 2 Aprilie

UTA Bătrâna Doamnă – Luceafărul Oradea  11:00

Luni, 3 Aprilie

Dunărea Călăraşi – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 17:00

 

 


There is no ads to display, Please add some