Dunărea, prima victorie importantă pe teren propriu!

Please enter banners and links.

mareFotbal / Liga a 3-a
Dunărea Călărași – CS Tunari 4 – 0 

Dunărea Călărași a câștigat un meci important, vineri, 5 septembrie în etapa a 2-a a Ligii a 3-a. Primul joc în care Dunărea a avut o prestație foarte bună în fața propriilor suporteri.

 

Echipa de pe malul Borcei a reușit un joc foarte bun la primul meci din campionat pe teren propriu. Formația antrenată de Ion Răuță a câștigat fără emoții partida jucată azi cu CS Tunari în Liga a 3-a, Seria a 2-a. Marian Botea a deschis scorul în min. 15 după un început bun al călărășenilor. Marian Șerban a dus scorul la 2 – 0 (27) în urma unei lovituri de la 11 metri. Oaspeții au rămas și în 10 jucători de câmp în urma acestei faze. Vlad Eugen fiind eliminat.  Trupa lui Virgil Nițoi s-a văzut condusă până la pauză cu 3 – 0 prin reușita atacantului Stanciu (36).

 

În partea secundă, Dunărea a mai avut câteva ocazii. Oaspeții, pregătiți de Virgil Nițoi nu au pus prea mari probleme la poarta lui Popa. Au avut doar câteva intervenții sterile. Călărășeanul Bumbac a ratat mai multe ocazii spre finalul meciului, însă Stanciu a mai marcat o dată în minutele de prelungire ale meciului, scor final 4 – 0. Dunărea reușește o victorie mare, foarte importantă pentru moralul jucătorilor având în vedere obiectivul echipei din acest sezon. Călărășenii își trec în cont a 2-a victorie și se pregătesc de un nou examen, unul la fel de important. În urma acestui rezultat, Dunărea devine noul liderl al clasamentului Seriei a 2-a. Dunărea Călărași joacă în etapa a 3-a la Oțelul Glați, partidă care va avea loc pe 13 septembrie.

 

Drăgulin a bătut palma cu Ivanciu

 

Edilul municipiului Dan Drăgulin a fost prezent la partida de astăzi dintre Dunărea și Tunari. Primarul s-a arătat mulțumit de prestația echipei locale. Chiar dacă a stat doar o repriză, edilul n-a pierdut nimic în partea secundă a meciului. Călărășenii au marcat toate cele 3 goluri în prima parte, fapt ce l-a făcut pe Drăgulin să plece mulțumit și cu gândul împăcat după prima repriză că echipa fanion câștigă meciul cu Tunari. Drăgulin s-a bucurat la fiecare gol al călărășenilor (vezi foto) alături de Viorel Ivanciu, consilier local. În tribuna oficială a stadionului Ion Comșa au mai fost prezenți: Viorel Ivanciu, Doru Dincă, șeful AJF, Daniel Ștefan, fostul șef al arbitrajului călărășean precum și alte personalități locale.

 

Răuță: „Mai avem nevoie de întăriri”

 

Antrenorul călărășenilor, Ion Răuță a declarat după meciul cu Tunari, în ciuda rezultatului favorabil faptul că echipa sa mai are nevoie de întăriri. „Am câștigat un meci greu. Băieții au avut o evoluție bună. Am tranșat meciul din prima repriză dar am mai ratat câteva ocazii în partea a 2-a. Nu-mi place mijlocul. Mai avem nevoie de întăriri. Cred că cel puțin din iană vom avea nevoie de câțiva jucători. Nici pe faza de atac nu stăm prea bine„, a spus Răuță după meci.

 

Dincă: „Un meci greu câștigat ușor„

 

Doru Dincă, șeful Asociației Județene de Fotbal Călărași a fost prezent la meciul pe care Dunărea l-a jucat pe teren propriu cu CS Tunari. Motanu a declarat pentru www.editia.ro că echipa Dunării a obținut o victorie importantă. „Mi-aplăcut meciul chiar dacă am venit târziu. Se cunoaște mâna unui antrenor cu experiență. A fost un meci greu câștigat ușor„, a spus Dincă.

 

Echipele:

 

Dunărea Călărași:Popa – Tenea, Popescu, Bumbac, Botea – Kanda, Popescu S., Petre (83 Bertea), Andrei (73 Lădaru) – Stanciu, Șerban (69 Stavilă-Gheorghe-88).

Antrenor: Ion Răuță.

 

CS Tunari: Neagu – Ilin, Ioso, Vlad (eliminat 26), Șelaru – Anghel, Ivan, Țane (31) Vleoancă, Panait (46 Mocanu) – Gheorghe, Ardeleanu.

Antrenor: Virgil Nițoi.

 

Marcatori: Botea (15),  Șerban (27 penalty), Stanciu (36 și 90.1)

 

 

 

Rezultate / etapa a 2-a:

 

Gloria Popeşti Leordeni – Metalosport Galaţi 2-1

Metaloglobus Bucureşti – Oţelul II Galaţi 0-1

Dunărea 2005 Călăraşi – CS Tunari   4-0

Dinamo II Bucureşti – Înainte Modelu 3-1

Juventus Bucureşti – Delta Dobrogea Tulcea  5-0

Viitorul Axintele – Viitorul Domneşti  2-0

Callatis 2012 Mangalia – Voinţa Snagov   2-0

 

Etapa a 3-a, vineri 12 septembrie:

Gloria Popești Leordeni   –      ACS Callatis 2012 Mangalia

CS Tunari         –  FC Viitorul Axintele

Înainte Modelu             –         AS Voința Snagov

Sâmbătă, 13 septembrie:

Metalosport Galați        –         SC Juventus Bucureşti

FC Delta Dobrogea Tulcea       –         FC Metaloglobus

FC Oțelul 2 Galaţi         –         Dunărea  Călăraşi

Viitorul Domneşti-  FC Dinamo 2

 

Primele 3 clasate / Seria a 2-a:

1.         AFC Dunarea  Călăraşi           2          2          0          0          7-1                   6

2.         SC Juventus Bucureşti            2          2          0          0          6-0                   6

3.         ACS FC Viitorul Axintele      2          1          1          0          4-2                   4


There is no ads to display, Please add some