Dunărea părăsește Cupa

Please enter banners and links.

mare 1Dunărea Călăraşi (CL) – VIITORUL AXINTELE (IL) 4-5 – după penalty-uri (1-1 după 90 şi 120 de minute, 3-4 la penalty-uri)

Dunărea Călărași a pierdut la penalty-uri partida jucată în această după-amiază contra celor de la Viitorul Axintele.

Călărășenii au fost ghinioniști în partida din runda a 4-a contra celor de la Viitorul Axintele. Echipa fanion a orașului a pierdut primul joc oficial din 2014 în urma unui joc bun practicat de elevii lui Ion Răuță. În ciuda rezultatului negativ, Dunărea a arătat ca o echipă matură, bine pusă la punct, asta cu doar câteva zile înaintea primul joc din cadrul campionatului Ligii a 3-a.

Viitorul Axintele, echipă pe care Dunărea o are colegă de Serie, și-a anunțat intențiile de promovare și chiar a reușit să dea câteva exemple pe stadionul Municipal din Călărași. Dunărea a deschis scorul prin căpitanul echipei, Mircea Ștefan (22) în prima parte a jocului. Repriza secundă a fost dominată parțial de oaspeți dar călărășenii au mai ratat câteva ocazii clare de gol prin atacantul Lilian Viorel Stanciu, slăbuț în această partidă și Bodo Kanda. Oaspeții au egalat în prelungiri la o lovitură liberă repetată de centralul partidei în 90+4 prin Cană. Prelungirile s-au încheiat fără schimbări pe tabela de marcaj iar la „loterie„, cei de la Axintele s-au calificat în faza următoare, scor 4 – 5.  Dunărea Călărași se pregătește acum de partida din noul sezon cu Viitorul Domnești, meci care se joacă sâmbătă, 30 august de la ora 18:00.

Ion Moldovan la meci

Cunoscutul tehnician a fost prezent la meciul de astăzi dintre Dunărea și Axintele. Moldovan a venit la Călărași pentru a vedea la lucru anumiți jucători tineri din cadrul echipei călărășene. În acest moment, Moldovan se ocupă de grupele de juniori din cadrul Federației Române de Fotbal. În tribuna oficială a stadionului Dunărea s-au mai aflat la meciul de azi, consilierul municipal Viorel Ivanciu, Costică Ștefan, președintele clubului, Dorinel Dincă, șeful AJF Călărași și componenți ai echipei de futsal, Dunărea Călărași.

Ion Răuță în tribună

Tehnicianul călărășenilor a văzut meciul dintre cele două echipe din tribunele stadionului „Ion Comșa„. Răuță a primit o etapă de suspendare la meciul trecut din Cupa României. Pe banca tehnică a echipei Dunărea s-au aflat astăzi secunzii Mirel Condei și Cosmin Onofrei.

Modelenii au fost și ei la meci

Înainte Modelu întâlnește în prima etapă a noului sezon din Liga a 3-a, Viitorul Axintele. Pentru asta, astăzi, la meciul de la Călărași au fost prezenți în tribune „spionii„ Valeriu Petrescu și Victor Neagu-Bau. Tehnicianul celor de la Modelu a vrut să-i vadă la lucru pe cei de la Axintele și chair și-a luat câteva notițe. Petrescu și echipa sa vor avea un meci de debut foarte greu în comapnia unei formații solide, compactă și cu jucători talentați. Înainte Modelu – Viitorul Axintele se joacă vineri, 29 august de la ora 18:00.

Echipele:

Dunărea Călărași: Popa – Țenea, Câinaru, Popescu, Botea – Kanda (83 Silva), S. Popescu (eliminat 90+2), Andrei, Șerban (Stavilă 69) – M. Ștefan (87 Chirea), Stanciu (Tudor 105). Antrenor: Ion Răuță.

Viitorul Axintele: Răduță – Bogorodiță (Ciochină 67), Oprișan, Croitoru (eliminat 85), Sava – Frangu (Cană 60), Luca (Marele 46), Mihociu, Enciu – Cioceanu, Ilie (Dumitrache 70). Antrenor: Ion Nica.


There is no ads to display, Please add some