Dunărea / Mirel Condei “Am luat deja câteva decizii”

Please enter banners and links.

Tehnicianul Dunării, Mirel Condei renunță la câțiva jucători și “taie” din salarii.

Cu două puncte obținute în urma primelor patru meciuri desfășurate în noul sezon de Liga 2, jucătorii Dunării Călărași și-au dezamăgit antrenorul și conducerea clubului. Acest lucru reiese din deciziile luate astăzi, 23 august, la trupa care în sezonul trecut a disputat baraj de promovare, însă a fost și pe punctul de a se desființa, din cauza problemelor financiare care durează de o perioadă îndelungată.

După înfrângerea suferită sâmbăta trecută, 0-3 acasă cu FC Buzău, Bogdan Șandru și compania au fost anunțați astăzi dimineață, luni, că s-au ales cu o reducere salarială de 50 la sută și că s-a tras o primă linie după acest început de campionat, iar cinci jucători din lot nu mai sunt doriți și sunt liberi să-și caute alte echipe.

“Am făcut o analiză după aceste etape. Este drept că am început ceva mai târziu pregătirea, am încercat să aducem jucători care să ne ajute foarte mult. Am luat deja câteva decizii. Patru-cinci jucători vor părăsi echipa! Vom umbla și la partea contractuală. Diminuarea salariilor cu 50 la sută în actuala formulă și vom renunța la această modificare atunci când echipa ajunge la obiectivul propus, locurile 1-6”, a spus, în exclusivitate pentru Liga2.ro, Mirel Condei.

Cu cele două puncte obținute în primele patru etape, Dunărea se află la egalitate cu Dacia Unirea Brăila, însă din cauza golaverajului mai slab ocupă locul 16.

În etapa a 5-a, echipa lui Mirel Condei joacă în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la CS Comunal Șelimbăr, nou-promovată care are 3 puncte acumulate până acum și se află pe locul 13.

Dunarea 2

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author