Dunărea Călăraşi / 7 jucători la final de contract

Please enter banners and links.

Reunirea lotului va avea loc luni, 9 iulie la sediul clubului din incinta Complexului Tineretului.
La Dunărea se munceşte intens. Deocamdată nu la fortificarea lotului ci la reabilitarea vestiarelor şi a microhotelului lăsate într-o avansată stare de degradare de către fosta conducere administrativă. Printre sacii de var, noul staff tehnic schiţează lotul pentru sezonul 2012/2013 al cărui start e programat pe 17 august. Virgil Bogatu, noul antrenor principal al Dunăriii va lucra, foarte probabil, cu Mirel Condei care-şi va păstra statutul de antrenor secund. Bogatu speră să fie ajutat de Condei şi din iarbă, valoarea şi experienţa sa putând fi fructificate, din plin, de ceilalţi echipieri.
În ceea ce priveşte lotul, acesta se va reuni oficial luni 9 iulie, la sediul clubului din incinta Complexului Tineretului. Sunt aşteptaţi, în total, 28 de jucători, însă 7 dintre ei sunt deja la final de contract. “Am convenit să ne întâlnim cu toţii pe 9 iulie, urmând a purta discuţii individuale şi cu cei 7 cărora li s-au terminat contractele. Să vedem care sunt pretenţiile lor şi în funcţie de posibilităţile financiare ale clubului să renegociem contractele de joc. Îi aştept la reunire şi pe jucătorii împrumutaţi la alte echipe. Una peste alta, ştim că e nevoie de “întăriri” pentru a avea o comportare “decentă” în noul sezon care se apropie cu paşi uriaşi de start” a declarat pentru www.arenamedia.ro, antrenorul Virgil Bogatu.
Foarte probabil până la ora disputării primului joc din campionat, Dunărea va disputa măcar o partidă oficială în cadrul Cupei României-Timişoreana.
Pentru o pregătire cât mai eficientă, Bogatu lucrează şi la lista jocurilor amicale, adversarii urmând a fi stabiliţi şi în funcţie de componenţa seriei în care va fi plasată Dunărea. 


There is no ads to display, Please add some