Dunărea a pierdut la limită

Please enter banners and links.

partida din cadrul etapei a 11-a disputată vineri, 9 noiembrie cu Gloria Buzău, scor 0 – 1.

Cu numai două puncte pe terenurile “străine”, fosta echipă de liga a II-a, Gloria Buzău, părea un adversar facil, însă ghinionul a „ţinut„ cu echipa gazdă. Călărăşenii au avut câteva ocazii mari printer care şi un penalty ratat de Mircea Ştefan spre finalul jocului cu Buzău. În prima parte a meciului Gloria nu a avut nicio ocazie, toate tentativele ei de atac fiind respinse cu uşurinţă de linia de apărare a echipei bine aşezată în teren de Virgil Bogatu. Şi în partea secundă a meciului, călărăşenii au trecut de câteva ori pe lângă gol. Dunărea se aruncă în atac spre finalul partidei, iar oaspeţii s-au pregătit pe contra-atac. În minutul 78, Mircea Ştefan avea să rateze o lovitură de la 11 metri şi echipa de pe malul Borcei trece pe lângă deschiderea scorului. Ocaziile au curs la poarta oaspeţilor dar ele au fost răzbunate în minutul 89 atunci când Manea marchează la singurul şut pe poarta lui Gabriel Popa. Dunărea pierde al 2-lea meci consecutive din acest tur şi pregăteşte acum un alt meci greu din etapa a 12-a cu Metaloglobus, partidă care se va juca pe 16 noiembrie la Bucureşti.

Echipele:
DUNĂREA CĂLĂRAŞI: Popa – Bozean, NICODIM, Nicolae, Topor – Stoian (58 Bertea), Condei, V. Petre, M. Şerban (69 Bogoş) – M. Ştefan, Kanda.
Antrenor: Virgil Bogatu
GLORIA BUZĂU: SÂRBU – Cucu, BÂRSĂNEL, Jercălău, Alexandru (Şt. Păun) – Zamfir, Bobe,NIMACA, Perca (89 Berceanu) – Luiceanu (C. MANEA), Andriţoiu.
Antrenor: Marian Roşu.


There is no ads to display, Please add some