Drăgulin: „Aihan Omer rămâne și la Călărași„

Please enter banners and links.

foto mare 2Aihan Omer și-a dat acordul de a antrena echipa Națională a României până în 2017. Antrenorul poate antrena și AHC Dunărea Călărași. Edilul orașului Călărași a confirmat pentru www.editia.ro faptul că Aihan Omer va antrena în paralel și gruparea de pe malul Borcei.  

 

Drăgulin: „Poate antrena şi Dunărea„

 

Echipa masculină de handbal, AHC Dunărea Călăraşi care reprezintă oraşul nostru în Liga Naţională îl pierde, momentan nu acum pe unul dintre cei mai galonaţi tehnicieni în acest domeniu. Aihan Omer şi-a dat acordul pentru a prelua echipa Naţională a Romîniei până în 2017. Edilul oraşului Călăraşi, omul care practic l-a adus pe Omer antrenor la echipa de pe malul Borcei, Dan Drăgulin, spune că tehnicianul poate pregăti şi echipa călărăşeană în paralel cu Naţionala. “Am purtat o discuție cu Aihan și mi-a promis că rămâne, ne va ajuta în continuare. Este un antrenor puternic și sunt sigur că poate antrena şi Dunărea”, a spus Drăgulin în exclusivitate pentru www.editia.ro.

 

Omer: „E o problemă mai delicată„

 

Legat de preluarea echipe naționale, Aihan Omer a declarat: „Am avut o discuție cu președintele Alexandru Dedu și am ajuns la o înțelegere. E o problemă mai delicată, președintele nu își dorește ca selecționerul să conducă și o echipă de club, dar eu vreau să termin măcar sezonul acesta, să nu las echipa acum. Rămâne de discutat acest aspect.” Aihan Omer a mai antrenat echipa naţională între anii 1994-2003 şi 2007-2009, iar obiectivul acestuia este calificarea la următorul Campionat Mondial. Antrenorul a fost suspendat 5 ani de Federaţia Internaţională, după implicarea în cazul mitei pentru arbitrii danezi de la meciul cu Muntenegru, din play-off-ul CM din 2009, pedeapsa expirîndu-i pe 6 august 2014. Aihan Omer a declarat în momentul când a venit la Călăraşi faptul că: “vreau să reuşesc la Călăraşi ceea ce am reuşit la Reşiţa! Sper să nu fie ceva de moment”.

În altă ordine de idei, AHC Dunărea va juca un meci important pe teren propriu, cu ocupanta locului 1, Minaur Baia Mare. Partida este transmisă în direct de Digi Sport, luni, 13 octombrie, ora 19:45. AHC Dunărea se află pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale în acest moment cu 12 puncte din 6 meciuri.


There is no ads to display, Please add some