Două contracte semnate cu finanțare prin PNRR

Please enter banners and links.

În această săptămână, la sediul Consiliului Județean Călărași, președintele Vasile Iliuță a semnat două contracte cu finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru Spitalul Județean de Urgență Dr.Pompei Samarian.

Prin semnarea contractului cu INTEGRA MEDICAL BUSINESS SRL se va asigura furnizarea de echipamente și mobilier medical auxiliar izolator. Proiectul are ca obiectiv creșterea capacității de gestionare și prevenire a infecțiilor nosocomiale în cadrul spitalului, în vederea reducerii infecțiilor asociate asistenței medicale. Valoarea totală a contractului de furnizare este de 2.276.580 lei fără TVA.

Prin contractul semnat cu KRAL MEDICAL SOLUTIONS SRL și Asociații vor fi furnizate echipamente pentru blocul operator. Valoarea totală a echipamentelor care vor fi furnizate prin acest contract este de 3.198.908 lei fără TVA.

Ambele contracte fac parte din proiectul "Dotare spital pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale prin PNRR pentru Spitalul Județean de Urgență Dr.Pompei Samarian".

" Modernizarea și dezvoltarea sistemului sanitar călărășean este prioritar. Așa cum am promis facem eforturi pentru a recupera ceea ce nu s-a făcut de-a lungul anilor și vom valorifica toate oportunitățile de finanțare care se ivesc. Creșterea calității serviciilor medicale reprezintă unul din obiectivele noastre. Prin aceste proiecte pe care le implementăm investim în sănătate la Călărași!” – a declarat președintele CJ, Vasile Iliuță.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author