Discuții și dezbateri privind problemele și proiectele referitoare la energie electrică și gaze

Please enter banners and links.

Mihăiță Meștea : „Am avut onoarea să particip la o întâlnire inițiată de domnul președinte Vasile Iliuță, alături de domnul Mircea Man – vicepreședinte ANRE, directorul Direcției Generale de licențe, tarife, monitorizare din cadrul ANRE, domnul Viorel Ilie, reprezentanții Enel, domnii Știrbulescu Mihai și Tudor Cristian, și reprezentantul Distrigaz Sud Călărași, domnul Viorel Ivanciu.

Această întâlnire a reunit primarii din întreg județul Călărași pentru a discuta și a dezbate problemele și proiectele referitoare la energie electrică și gaze. Cu toate acestea, am constatat cu regret absența reprezentanților Primăriei Oltenița în cadrul acestei importante dezbateri.

Pe parcursul întâlnirii, am abordat teme esențiale precum evaluarea situației întreruperilor de energie electrică cauzate de condițiile meteorologice nefavorabile, planurile de investiții pentru anul 2024 ale celor de la Enel, investițiile în extinderea rețelelor de gaze și energie electrică, costurile și durata de execuție a branșamentelor, obținerea de avize și licențe, precum și dezvoltarea parcurilor fotovoltaice.

Dialogul interactiv dintre primarii prezenți și reprezentanții Enel și Distrigaz a fost extrem de constructiv și a oferit soluții viabile pentru problemele cu care se confruntă comunitățile noastre, însă sunt convins că și oltenițenii ar fi beneficiat de pe urma acestor discuții, dacă un reprezentant al primăriei ar fi fost prezent la întâlnire.

Deși nu sunt parte din administrația locală a Olteniței, eu am fost prezent pentru oamenii orașului nostru, pentru a fi la curent cu viitoarele proiecte și pentru a găsi soluții și răspunsuri, alături de reprezentanții operatorilor de gaze și electricitate, la problemele pe care oltenițenii mi le-au transmis în cadrul audiențelor.

Mulțumesc tuturor participanților pentru contribuția lor și pentru efortul depus în realizarea acestei întâlniri productive”.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author