Decizii importante au fost luate în cadrul Comitetului de Monitorizare al Programului Interreg V-A România Bulgaria

Please enter banners and links.

 

 

 

Decizii importante au fost luate în cadrul Comitetului de Monitorizare al Programului Interreg V-A România Bulgaria

 

 

FotografieJoi, 4 august 2016, membrii Comitetului de Monitorizare  au luat decizii importante privind viitorul Programului Interreg V-A România – Bulgaria, în cadrul celei de-a patra reuniuni ce a avut loc la Ruse, Bulgaria. În plus, în cadrul acesteia a fost analizată și evoluția Programului de la lansare și până în acest moment. Comitetul de Monitorizare este un organism comun de management al Programului constituit din reprezentanți la nivel local, regional, național, atât din România, cât și din Bulgaria.

 

Reuniunea a fost organizată de Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru granița România-Bulgaria (BRCT Călărași) instituție care asigură Secretariatul Comun al Programului în colaborare cu Autoritatea de Management din România (Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice) și Autoritatea Națională din Bulgaria (Ministerul Dezvoltării Regionale și Lucrărilor Publice).

 

Deciziile importante ce au fost supuse aprobării, au vizat implementarea eficientă a Programului și, în acelasi timp, viitorul Programului. Documentele aprobate vizează spijinirea beneficiarilor în stabilirea și respectarea măsurilor de informare, cât și aspecte ale cadrului în care este organizat sistemul de management și control al Programului. Aceste decizii ce au fost luate în cadrul celei de-a patra reuniuni a Comitetului de Monitorizare sunt semnificative pentru o implementare eficientă a programului.

 

Realizările obținute până în acest moment  reprezintă rezultatele efortului comun și al unei cooperări strânse între organismele de management ale programului din România și din Bulgaria: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul Dezvoltării Regionale și Lucrărilor Publice împreună cu Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru granița România – Bulgaria.

 

Pentru informații suplimentare privind Programul Interreg V-A România-Bulgaria vă invităm să accesați pagina de internet www.interregrobg.eu.

 

 

 

 

 

 

 

 


There is no ads to display, Please add some