Dan Alexa și-a prelungit contractul cu Dunărea Călărași

Please enter banners and links.

Tehnicianul Dunării, Dan Alexa vrea să-și continue performanța cu gruparea de pe malul Borcei încă doi ani. Antrenorul a semnat o prelungire de contract. 

De când a venit la Călărași (19 august 2017), Dan Alexa nu a pierdut niciun meci cu Dunărea. A preluat echipa de pe locul 17 și a ajuns liderul Ligii a 2-a. Alexa și-a trecut în cont mai multe recorduri la Călărași dar cel mai important este faptul că echipa se află cu un pas în Liga 1.

Alexa a fost „curtat„ de mai multe echipe de când este la Dunărea. Dinamo, dar și alte formații au vrut să-l „fure„ pe Alexa de la Călărași. Tehnicianul a rămas la Dunărea iar acum vrea să mai rămână încă doi ani.

„Mi-am prelungit contractul cu doi ani, rămân la Călăraşi şi orice discuţie e închisă. Trebuie să fim promovaţi matematic, apoi vom face o analiză clară a lotului, vom avea nevoie de întăriri în Liga 1. Este diferenţă mare între liga a doua şi liga 1, dar şi o diferenţă de terenuri”, a declarat Dan Alexa.

După etapa a 30-a, Dunărea a reușit o nouă victorie de această dată la Miroslava. Golul victoriei a fost marcat de Cristian Pușcaș iar Dunărea s-a impus cu 1 -0. „A fost un meci complicat, aşa cum am spus şi înainte de joc, în primul rând pentru că starea terenului este deplorabilă aici. Era foarte greu să avem un joc de construcţie, unde să se vadă totuşi diferenţa de nişte locuri în clasament. Eram conştient că echipa care greşeşte mai puţin va avea câştig de cauză. Pe un astfel de teren câştigi doar după o astfel de fază”, a declarat Dan Alexa după meciul de la Miroslava.

Etapa următoare, a 31-a, miercuri, 25 aprilie, Dunărea joacă pe teren propriu cu Foresta Suceava de la ora 17:00.


There is no ads to display, Please add some

About The Author