Dan Alexa, iritat de maniera de arbitraj de la Brăila

Please enter banners and links.

Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, a declarat astăzi faptul că este iritat de maniera de arbitraj pe care a avut-o în partida de la Brăila, meci încheiat la egalitate, scor 1 – 1. Alexa spune că centralul Andrei Antonie nu i-a acordat Dunării un penalty clar și că nu vrea să se gândească la eventuale „jocuri de culise„.

Despre meciul de la Brăila am foarte multe de comentat. Am avut parte de un arbitraj, încă de la începutul jocului execrabil al lui Antonie. Un arbitru Divizionar A. Toată lumea vorbește de faptul că Chindia deja își pregătește locul să joace la Mioveni în Liga 1. Sunt tare curios și eu să văd arbitrajul de la meciul Afumați – Chindia. Luați fiecare meci și fiecare poate trage o concluzie la tot ce se întâmplă la Târgoviște. Cred că în acest moment noi și cu Hermannstadt ne batem pentru locul 2 pentru că la ce arbitraj am avut cu Brăila, s-a văzut clar că am avut un penalty neacordat… tot jocul pentru Brăila și aici nu vreau să spun ceva de rău față de acei jucători care am tot respectul. Nu și-au luat banii de 10 luni și nu vreau să dau curs altor discuții. Sunt curios să văd ce arbitraj avem noi cu FC Argeș pentru că ce am avut la Brăila a fost o bătaie de joc. Am vizionat meciul și am revăzut penalty-ul, este inimaginabil. Sper ca lucrurile să se întâmple doar pe teren în lupta pentru promovare. Am început să deranjăm pentru că suntem o contracandidată la promovare„.

Despre meciul cu FC Argeș pe care Dunărea îl joacă duminică, 12 noiembrie, la Călărași de la ora 12:00 în campionat, tehnicianul Dan Alexa a afirmat că se așteaptă la un joc dificil asta și din cauza faptului că Dunărea nu se poate baza pe 5 titulari. „Ne aflăm înaintea unui meci foarte important. FC Argeș are o echipă cu jucători foarte buni, fotbaliști care au activat la nivelul Ligii 1 cum ar fi: Năstăsie, Grecu, Buhăescu, Nilă, jucători care pot face diferența în orice moment al jocului. O formație care a avut o evoluție bună etapa trecută la Afumați. Ne așteaptă un meci greu. Avem absențe de marcă: Pușcaș, Mardare, Șandru, Drăghiceanu, Preoteasa, practic suntem fără cinci jucători de bază„, a spus Alexa.

Cătălin NIȚU – Media Officer  – AFC Dunărea 2005 Călărași


There is no ads to display, Please add some

About The Author