CSM Oltenița a promovat în Liga a 3-a – Chitila nu se prezintă la baraj

Please enter banners and links.

mareCSM Olteniţa, campioana Ligii a IV-a Călăraşi, a promovat în eşalonul superior, Liga 3, asta după ce FC Chitila, campioana Ligii a IV-a Bucureşti, a anunţat oficial, astăzi, că nu se prezintă la dubla de baraj din cauza problemelor financiare. Jucătorii de la FC Chitila au câştigat degeaba campionatul în Liga a IV-a Bucureşti. Conducătorii echipei le-au luat bucuria de a juca la barajul pentru promovare în Liga 3.

Conform tragerii la sorţi, FC Chitila (B) întâlnea pe CSM Olteniţa (CL) la dubla de baraj pentru promovarea în Liga 3. Meciul tur urma să se joace pe 20 iunie, pe terenul ilfovenilor, iar returul pe 27 iunie, în Călăraşi.

 Judeţul Călăraşi va avea din nou două reprezentante în Liga a 3-a. Dacă până anul acesta Dunărea şi Înainte Modelu evoluau în Liga a 3-a, Seria a 2-a, din toamnă, călărăşenii vor avea din nouă două echipe în acest eşalon. După ce Dunărea Călăraşi a promovat în Liga a 2-a, CSM Olteniţa îi va lua locul.

 

Olteniţa revine astfel după ani buni de pauză în Liga 3

 

CSM Olţeniţa este prima formaţie campioană judeţeană din acest an, dintre cele 42, care promovează în Liga 3 înainte să joace cele două meciuri decisive de baraj. FC Chitila, campioana Bucureştiului, a anunţat oficial, miercuri, 17 iunie, printr-o hârtie depusă la sediul Federaţiei Române de Fotbal, că nu se prezintă la partida tur din 20 iunie. Motivul? Situaţia financiară a echipei este una foarte proastă, fapt pentru care, conducătorii ei au hotărât să rămână în Liga a IV-a.

Echipa este antrenată în prezent de Virgil Bogatu, un tehnician cu experienţă la nivelul judeţului Călăraşi. CSM a câştigat campionatul Ligii a IV-a cu 84 de puncte, la o distanţă mare de ocupanta locului 2, Venus Independenţa. Echipa este finanţată de primăria Olteniţa, iar la ultimul meci oficial, din cadrul finalei Cupei României, faza judeţeană, a fost umilită cu scorul de 9-0 de Victoria Chirnogi. După acel meci, oficialii clubului s-au scuzat că se pregătesc de meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a şi că nu vor să rişte nimic.

În acest moment, CSM Olteniţa şi Înainte Modelu sunt cele două reprezentante ale judeţului Călăraşi care vor lua startul în noul sezon al Ligii 3, iar în Liga a 2-a va juca Dunărea Călăraşi.


There is no ads to display, Please add some

About The Author