CS Seijitsu-Călărași, medalie de bronz la Campionatul Mondial!

Please enter banners and links.

Clubul Seijitsu-Călărași, înființat de aproximativ o lună a reușit să obțină prima medalie, și nu oriunde, ci la Campionatul Mondial!

 Clubul Sportiv Seijitsu din Călărași, patronat de Mihai Stroe, fostul Director al Direcției Județene de Sport, a reușit să obțină medalia de bronz la Campionatul Mondial de Karate-Do Shotokan, unde Sempai – Mirea Gheorghiță (1 Dan Centura Neagră Karate-Do Shotokan), a reușit să urce pe podium (locul 3 – Kata individual).

În cadrul acelei competiții, alți 3 sportivi ai clubului Seijitsu din Călărași: Ghelase Alexandru, Mirea Teodora Ionela și Scurtu Cosmina Marina au susținut și obținut examenul de grad cu Sensei Tudorel Simion – 7 Dan Karate-Do (Shotokan), președinte I.S.K.F. România.

 

Stroe: „Avem în club mulți tineri talentați„

 Clubul Sportiv Seijitsu Călărași a luat ființă la inițiativa fostului director al DJS Călărași, Mihai Stroe și Sempai – Mirea Gheorghiță. CS Seijitsu își desfășoară activitatea în sala de sport a Liceului Mihai Eminescu din Călărași și are mare atracție la tineri dar și la copii.

„Am reușit să obținem o medalie foarte importantă pentru acest club într-un timp foarte scurt de la înființare, ceea ce înseamnă multă seriozitate din partea antrenorilor. Avem în club mulți tineri talentați dar și copii care vor să practice acest sport destul de cunoscut prin alte părți ale lumii. Vom participa în luna iulie a.c. la o etapă a Cupei României care va avea loc la Făgăraș„, a declarat președintele CS Seijitsu, Mihai Stroe.

 


There is no ads to display, Please add some