COMUNICAT DE PRESĂ privind plata hotărârilor judecătorești pentru plata salariilor în unitățiile de învățământ preuniversitare de stat

Please enter banners and links.

  Primăria municipiului Călărași informează faptul că prin Adresele nr. 18033/08.12.2014 și 18173/10.12.2014, Administrația Județeană a Finanțelor Publice-Activitatea de Trezorerie Călărași a comunicat instituției suma de 6.875 mii lei pentru achitarea hotărârilor judecătorești pentru plata salariilor în unitățile de învățământ preuniversitare de stat.

  Drept urmare, prin dispoziție a primarului municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a fost convocat, pentru joi, 11 decembrie, Consiliul Local Călărași în ședință extraordinară de îndată pentru rectificarea bugetului propriu al municipiului prin includerea sumei menționate.

   Astfel, în data de 15 decembrie a.c., cele 22 de unități de învățământ din rețeaua școlară a municipiului Călărași se vor prezenta la Trezorerie pentru decontarea ordinelor de plată aferente hotărârilor judecătorești.

   ”Vrem să anunțăm toate cadrele didactice din municipiul Călărași, deoarece anumiți lideri de sindicat au lansat zvonul conform căruia primăria va întârzia cu plata sumelor aferente acelor sentințe judecătorești, că pe 15 decembrie banii se vor afla în conturile unităților de învățământ”-Primar Daniel Ștefan Drăgulin.


There is no ads to display, Please add some