Comunicat de presa privind mitingul electoral din data de 07.Mai.2015

Please enter banners and links.

IMG_0334Alianta electorala PSD-UNPR-PC multumeste participantilor la mitingul electoral organizat in data de 07.05.2014, in Parcul Dumbrava din Calarasi.Prezenta in numar mare a activistilor si simpatizantilor celor trei partide a decis succesul rasunator al evenimentului , premierul Victor Ponta aratandu-se extrem de multumit atat de organizare cat si de reactia calarasenilor in ceea ce priveste campania pentru alegerile europarlamentare de la sfarsitul acestei luni.

Uniunea Europeana influenteaza viata a 500 de milioane de locuitori ai celor 28 de state membre. 70% din legislatia Romaniei este facuta la Bruxelles, iar deciziile luate in forul European au ecou perceput si de locuitorii judetului Calarasi. Astfel, participand la vot in numar cat mai mare, cetatenii pot determina cine si cum ii vor reprezenta la nivel european.

Tocmai din aceste motive romanii trebuie sa voteze pentru romani! Pe 25 Mai exista ocazia de a trimite in Europa oameni care sa nu isi faca de ras propriul popor, oameni care sa lupte pentru interesele , valorile, visele si sperantele nationale, oameni care au fost, sunt si vor ramane mandri ca sunt romani.

 

Biroul de presa Alianta PSD-UNPR-PC

 


There is no ads to display, Please add some