Comunicat de presă / AFC Dunărea 2005 Călărași

Please enter banners and links.

În urma apariției, în ultima vreme, în spațiul virtual a unor „comentarii” făcute la adresa clubului AFC Dunărea 2005 Călărași, suntem nevoiţi să facem următoarele precizări:

– Conducerea clubului a răspuns și răspunde, cu celeritate, la orice solicitare venită din partea oricărui organ de control.

– AFC Dunărea 2005 Călărași a pus la dispoziția Consiliului Județean Călărași toate documentele solicitate în ultima perioadă și nu numai.

– În urma oricărei „opinii” care afectează imaginea AFC Dunărea Călărași, suntem nevoiți să intervenim pentru a restabili adevărul, dar mai ales pentru că trebuie să dăm dovadă de fair play!

– AFC Dunărea Călărași nu trebuie să fie „parte vătămată” în luptele politice, indiferent de situație.

– Clubul nostru a pus la dispoziția organelor de anchetă toate documentele solicitate care fac acum parte dintr-un dosar de delapidare aflat, în lucru, pe masa procurorilor.

Declarație de presă / Cristian Zanfir, președinte, AFC Dunărea 2005 Călărași: „Am observat cu profund regret că, în ultima perioadă, echipa noastră a devenit subiectul unei bătălii politice. Una fără rost, fără argumente, care nici măcar nu ar trebui să aibă loc! Eu am fost și sunt alături de acest club! Am venit cu inima deschisă, fără pretenții financiare sau vreo remunerație! Am văzut critici la adresa mea și a clubului venite de la anumite persoane care au avut legătură cu Dunărea Călărași. Sunt siderat să văd atâta răutate din partea unor ”oameni de fotbal”, așa cum se numesc ei. Nu vin cu soluții! Nu vin să ne sprijine în aceste momente dificile! Au alt scop. Așa au făcut tot timpul! Să ne denigreze, să ne aducă injurii, să dea cu pietre în clubul de la care au câștigat foarte mulți bani.

Nu-și dau seama că sunt folosiți în această luptă politică! Câtă lipsă de bun simţ să ai să vii să spui: „jos labele de pe ea, impostorilor!”. Așa este, „ea”, Dunărea a fost „a voastră”,  nu a călărășenilor! Dorinel Dincă este singurul președinte de AJF din țară care a dat clubul Dunărea în judecată! A obținut de pe urma clubului Dunărea 9000 de euro pentru câteva minute jucate de băiatul său la Dunărea. Noi venim cu argumente, cu dovezi contabile. Dorinel Dincă a fost supărat că băiatul lui nu a prins niciun lot la Dunărea Călărași și a schimbat 4 antrenori! Cu ce este de vină „ea”, Dunărea?

Un fost președinte al clubului Dunărea, unul foarte vocal în ultima vreme, a ieșit în spațiul public să ne spună cum să conducem fotbalul la Călărași. În schimb, a lăsat Dunărea pe locul 17, aproape de retrogradare, cu conturi blocate, două luni salarii restante, fără niciun ban în cont! Și dezastrul cu el la conducere ar fi putut să continue…

Vă spun cu sinceritate că nu vreau ca acest club, atât cât voi fi eu la conducerea lui, să fie târât în mocirlă de oamenii care fac acum politică sau doar fac ”manevrele” unor oameni care își doresc”să pună din nou labele” pe acest club! Sunt deschis și vă asigur că voi veni de fiecare dată cu argumente clare, dovezi despre orice subiect care afectează imaginea clubului nostru!

Dunărea este a călărășenilor și nu a celor care își doresc să „profite” de pe urma ei!”

 

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author