Comisia de Dialog Social s-a întrunit la prefectură

Please enter banners and links.

Untitled-1 copyPrefectul județului Călărași, George IACOB, a prezidat miercuri, 20 mai 2015, şedinţa membrilor Comisiei de Dialog Social, care s-a desfășurat în sala de ședințe a instituției prefectului, cu începere de la ora 10:00.

Pe Ordinea de Zi au fost următoarele subiecte:

  1. Anul european pentru dezvoltare – Planul de dezvoltare a judeţului Călăraşi pentru perioada 2014-2020.
  2. Condiţii de acordare şi distribuire a biletelor de tratament în anul 2015.

Primul subiect al Ordinii de Zi a fost abordat de Marius FULGA, Managerul Public al Consiliului Judeţean Călăraşi, care a reliefat modalitatea de realizare şi paşii parcurşi în elaborarea Strategiei de dezvoltare a judeţului Călăraşi pentru perioada 2014 – 2020. Reprezentantul C.J. a amintit participanţilor că Planul de dezvoltare a judeţului Călăraşi pentru perioada 2014-2020 se afla postat pe site-ul C.J., la adresa: http://www.calarasi.ro/images/PDJ_2014-2020.pdf.

Al doilea subiect a fost abordat de Tatiana ZAHARIA, directorul executiv al Casei Judeţene de Pensii Călăraşi, care a prezentat un material informativ privind noua procedură ce reglementează modul în care asiguraţii sistemului public de pensii pot beneficia de bilete de tratament pentru anul în curs conform actelor normative adoptate la începutul acestui an (material anexat).

În final, reprezentantul guvernului în teritoriu a subliniat importanța acestor întâlniri deoarece informațiile expuse reprezintă un real interes pentru comunitate.


There is no ads to display, Please add some