COLABORARE PAYPOINT ROMÂNIA ȘI ECOAQUA SA CĂLĂRAȘI

Please enter banners and links.

Clienții ECOAQUA Călărași îşi pot plăti facturile de apă și canalizare extrem de simplu şi rapid, prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint din toată țara.

Acest lucru este posibil datorită semnării unui acord de colaborare între PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi ECOAQUA Călărași, operatorul regional de apă și canalizare din județul Călărași.

Serviciul se adresează clienților ECOAQUA Călărași din localitățile Călărași, Lehliu Gara, Fundulea, Lehliu Sat și Dorobanțu. Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint și să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, clientul menționează suma pe care dorește să o plătească iar vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit.

Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.paypoint.com/romania , sectiunea „Localizare comerciant”, sau pe site-ul operatorului ECOAQUA www.ecoaqua.ro, sectiunea Anunturi.


There is no ads to display, Please add some