Please enter banners and links.

23 – 29 august 2019

Orele: 20,00

Povesti de groaza de spus pe intuneric– 2DPovesti-de-groaza-

Regia: André Øvredal

Cu: Zoe Margaret CollettiMichael GarzaAustin ZajurGabriel RushDean Norris

Gen film: Horror

Premiera in Romania: 23.08.2019

 

           Într-un mic orășel, fiica unei familii înstărite a dispărut misterios cu mulți ani în urmă. Casa familiei e acum o ruină, iar legendele care circulă în oraș despre monștrii care ar bântui proprietatea îi fascinează pe adolescenții locului, care decid să riște și să vadă cu ochii lor dacă aceștia sunt reali, sau doar o invenție.

În casă dau peste o carte ce a aparținut fetei dispărute, un fel de jurnal cu monștri care acum încep să prindă viață și să terorizeze fiecare adolescent din grup. Cu cât frica e mai mare, cu atât monștrii de care se tem devin mai reali.

 

 

30 aug. – 01 sep. 2019

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

Aventuri in natura – 3Daventuri in natura

Gen film: Animaţie,Aventuri, Comedie,Familie

Durata: 90 minute

Premiera in Romania: 30.08.2019

         O barză dezorientată de la centrul de livrări copii a încurcat adresele, așa că l-a dus pe micul panda lui Mik-Mik, un urs brun. Cum Mik-Mik vrea ca lucrurile să fie îndreptate, decide să îl ducă personal pe micul panda familiei lui din China. Pe parcursul călătoriei, li se alătură iepurele sălbatic Oscar, arogantul pelican Duke, lașul lup Janus și romanticul tigru Cupid.

 

30aug. – 05 sep. 2019

Orele: 17,00;20,00

Luni ora:20,00

Cod rosu in serviciile secrete – 2Dcod rosu

Regia: Ric Roman Waugh

Cu: Morgan FreemanGerard Butler

Gen film: Acţiune, Thriller

Premiera in Romania: 30.08.2019

 

        În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului. 

       Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent. 
 


There is no ads to display, Please add some

About The Author