Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași – Evenimente

Please enter banners and links.

Bătrâna și hoțul

Miercuri, 08 mai, 19:00 la sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Rodica Mandache: „Voi juca un spectacol care va fi fost gata în 3 săptămâni.

El a venit dintr-un ZBOR ÎN MEMORIE, unde am găsit-o pe acea mare actriță Irina Răchițeanu-Sirianu. Ultimul ei spectacol este o comedie tragică, nu-i spun titlul până la premieră, pentru că sunt superstițioasă. Voi juca un rol frumos, am și un partener grozav. În fiecare dimineață mă-ntreb cum de-am pus mâna pe el, pe Marius Manole, când el e disputat de toată "floarea cea vestită a mărețului apus."

El e un brigant, un hoț. Eu o doamnă bătrână pasională. E o lupta fermecătoare de „care pe care”. Nu vă vine să credeți ce v-așteaptă.

Noapte. Un hoț tânăr, naiv și romantic intră într-un „muzeu” să fure o capodoperă. Custodele acesta este o doamnă bătrână cu o energie atomică. Urmează o luptă îndârjită, iar până în ultima secundă nu știm cine „câștigă”. Hoțul este Marius Manole, și eu joc Bătrâna, deși sunt prea tânără. Și scris cu litere mai mici este Alin Aronovici – polițistul.”

Distributie: Rodica Mandache, Marius Manole și Alin Aronovici.

Preț bilet: Categoria 1 – 120 lei

           Categoria 2 – 100 lei.

Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și online, de pe https://www.ticketstore.ro/…/batrana-si-hotul-calarasi

Pentru informații suplimentare: telefon 0784 202 738, https://www.culturalcl.ro/index.php.

 

Sunt un orb

Duminică, 19 mai, ora 19:30, la sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

"Sunt un Orb" este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație. Vino, vezi, rămâi încântat!

Biletele se pot achiziționa online de pe https://bilete.sublime.ro/bilete-calarasi-horatiu…/

Pentru informații suplimentare: telefon 0784 202 738, https://www.culturalcl.ro/index.php.

Vă aducem la cunoștință că din motive obiective, organizatorul spectacolului din 24.04.2024, ”Nu sunt eu. Maia Morgenstern”, a luat hotărârea de a anula evenimentul.

 

 

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author