Centrul Cultural Județean Călărași anunță închirierea spațiilor de pe platoul din fața sălii de spectacole ”Barbu Știrbei”

Please enter banners and links.

Centrul Cultural Județean Călărași anunță închirierea spațiilor de pe platoul din fața sălii de spectacole ”Barbu Știrbei”, în perioada 26 – 29 Mai 2016, pe durata desfășurării Festivalului Național de Muzică ”Flori de Mai”.

          Pentru închirierea spațiilor, pe durata festivalului, este necesară întocmirea unui dosar care să conțină următoarele documente:

          – Cerere prin care să fie solicitată în mod clar suprafața dorită pentru închiriere. Cererea să conțină toate datele de identificare ale solicitantului, obiectul activității pentru care solicită spațiul și toate datele de contact.

          – Copie a Certificatului de înregistrare fiscală eliberat de Registrul Comerțului.

          – În cazul în care solicitanții cer spațiul pentru comercializarea produselor alimentare, să atașeze o copie după avizele de la instituțiile abilitate (DSV, DSP, etc.).

          – În cazul activităților distractive destinate copiilor (carusele, tobogane, trenulețe, etc.) solicitanții să prezinte avizul în urma verificării ISCIR a echipamentelor folosite.

          Dosarele se depun la secretariatul Centrului Cultural Județean Călărași, data limită fiind 18 Mai 2016.


There is no ads to display, Please add some